Senaste inläggen

Av Anna - 9 april 2007 15:51

Jag mår illa av att kolla på mina tidigare inlägg. Jag är patetisk.Idag har jag varit på stan med Elsa. Det var trevligt.Mindre trevliga saker har också inträffat. Till exempel har det snöat fast det borde vara vår, och så har jag drabbats av gymnasiepanik igen.Snart ska jag träna med Johanna.Igår gjorde jag tio sit-ups.08 förlorade mot Plannja igår också.BleeeNu har jag inte så mycket kreativitet, så jag tror jag slutar här.

ANNONS
Av Anna - 6 april 2007 20:03

Idag har jag gjort nästan ingenting. Det har vart supermys!Först vaknade jag äckligt tidigt. 06.30 Det är så dumt, för när jag går i skolan och behöver gå upp den tiden så känner jag mig aldrig så pigg som jag gjorde i morse.I alla fall så tvingade jag mig själv att somna om, för planen är att vända på dygnet under lovet. Så jag gick upp först klockan 10.00 Vilket i och för sej också är jävligt tidigt för en vanlig lördagsmorgon.Jag åt en avokado till frukost och sen gick jag och spelade basket med Alva.Usch, jag rapporterar verkligen hela skiten :PI alla fall så bestämde vi oss för att bryta oss in på lekplatsen på hemvägen. Det är så töntigt, för de har satt upp ett skithögt staket runt gungorna. Som om någon skulle typ stjäla dem eller något.I alla fall så visade det sig att jag och Alva inte är de optimala inbrottstjuvarna. Först fastnade Alva på staketet med ena benet över och det andra fast på andra sidan. När hon tillslut hade lyckats göra en klumpig entre på lekplatsen så skulle jag försöka hoppa in lite snyggare. Det slutade med att jag typ kullerbyttade in mig själv i sandgropen, på ett om möjligt ännu mindre graciöst sätt. Vad som hände när vi skulle ut igen tänker jag inte ens nämna. Efter lunchen åkte jag och tränade med Johanna. Det var jobbigt idag. Ledaren log alldeles för mycket, och det gjorde hela grejen ännu mer pinsam. Det var i alla fall skönt att träffa Johanna. Jag mår bra av att prata med henne. Hon är nästan bättre än min psykolog. vi konstaterade i alla fall att hennes födelsedag är samma dag som jag ska hålla morgonsamlingen för min klass. Kanske ska jag ägna hela samlingen åt henne. Typ låta S25 sjunga födelsedagssånger för henne eller något :DNär jag kom hem igen hade mamma börjat röja bort våran äckliga heltäckningsmatta som vi har i trappan och hallen där uppe. Det var det lyckligaste ögonblicket nästan. den där heltäckningsmattan ger mig psykiska problem helt seriöst. Jag blir galen av att tänka på att massa äckliga människor kan ha gått barfota på den där mattan. BLÄ!!!Jag har även hunnit ha en big fight med mina föräldrar. Det positiva med det hela var att jag kom till värsta psykologiska slutsatsen efteråt. Lite styrka fick jag från mitt psykologsamtal i onsdags också.Jag tror att det går framåt för mig tillslut! Och i framtiden ska jag använda min psykologiska metod på både Pillow och NA och alla andra människor som jag kan ha nytta av den på. Tusan till underbart! :DDagens låt: Macy's Dayparade - Green DayFysingen också. Jag har börjat gilla Green Day. Fast det är väl det som är jag: Ingen ordning alls.Imorgon ska jag äta påsklunch hos min mormor. Det kan bli lite trevligt i alla fall.På onsdag är det SMK :D

ANNONS
Av Anna - 4 april 2007 18:35

Det är svårt att uttrycka kärlekDet är egentligen svårt att uttrycka sig över huvud tagetDet är svårt att inte bara ge upp och låta folk tro på all skitMen jag tänker försökaFör det gör mig glad, och kanske kan det hjälpa någon annan också.Det är snart sommar nu.Väldigt snart.Och hela mitt liv är kvar.Det handlar om att se allting på ett fint sättDet handlar om att låtsas att saker och ting är braDet handlar om att verkligen övertyga sig själv om att man är vackerDet handlar om att levaJag bor bakom en liten kulleEn söt liten kulle med massa växter och träd påIbland är det små barn som leker på kullenMen oftast leker de bland äppelträdenDe är väldigt livfulla, små barnJag vet att de ser något som vi inte serDe har inte lärt sig gråta med hjärtatUsch, nu skriver jag massa halvsentimentala skitsaker om allt och ingenting.TrååkUndrar vad det är meningen att man ska skriva i en bloggOm tio år vill jag ha varit långt bortaJag vill åka ensam till typ Afrika eller AsienTill någon ganska öde platsDär jag inte har några krav på migGrow togetherVad tycker du?Vad tror du?Vem är du?

Av Anna - 4 april 2007 16:47

Jag kommer dö snartFör jag vet sanningenEller så kommer jag levaLeva ett långt och lyckligt livJag vet allting och jag är vackerOm jag dör nu så får ni inte gråtaFör döden är så vackerAllting är så vackert så ni anar inteDet är fintSaltsjö-Duvnäs är vackertOch det gör inte ontFör jag är också vackerOch skönhet är braJag gick hem och logFör att allting är så braOch sen skrattade jag åt skylten där det stod "Kör sakta genom Saltsjö-Dufnäs, ty här är så vackert"Fast jag skrattade inte högt, för det är pinsamtOch det får vara pinsamtJag får gråta var jag villJag får vara blygFör jag är ändå vackerOch jag älskar Johanna för hon förstår alltidHon är som en ängelOch det gör ingenting att hon är så sötFör jag är också sötOch vackerOch allting är braJag var hos min psykolog idag.Jag grät därTårarDet var det enda som var kvartårarNu är sanningen frammeJag leverJAG LEVERAllting är så vackertDet är precis som det ser ut fast ännu lättare och ännu vackrareOch jag behöver bara fortsätta skrattaFör sen kommer allting bara komma av sig självOch jag kommer förstå hela världen nuDet gäller bara att se skönheten hela tidenTill och med när det gör lite ontOm jag dör får ni inte gråtaFör då är döden så fin så att alla måste ditJohanna, Johanna, JohannaJag ska fixa hela världenJag är allsmäktig och vackerJag kan göra alltng braJag kan lovaJag kan alltNu ska jag reta EMOs på vintervila bara för sakens skullHoppas inte alla Tyresö-människorna hatar mig senJag är allsmäktigIngenting kan bli felAllting är underbartImorgon ska jag skolka från kunskapsdagenFörhoppningsvis med Niklas tillåtelseJag ska prata med Niklas om allt som är jobbigt i skolan Sen är aallting braI'm going back to the starsJag älskar erÄlska er själva

Av Anna - 1 april 2007 20:45

Jag har migränDet är äckligtJag fick typ två timmars sömn i nattPå en soffa som var obekväm (i alla fall att sova på)Klockan 15.30 (typ) skulle jag skriva klart min bildanalys. Men då fick jag så mycket migrän så jag inte såg vad som stod på skärmen. Inte bra.Nu är jag ändå färdig.Jag har tagit min migränmedicin, och den verkar funka.Jag har inte tränat idagDet är lessetJag kommer bli fet som en grisbläkJag mår inte så braImorgon är det skoldaginte alls trevligt

Av Anna - 29 mars 2007 21:21

Idag har jag flummat bort en hel dag. Jag borde ha jobbat med min bildanalys, men istället satt jag bara och tjurade och var allmänt bitchig mot min omgivning.Johanna hade lite suspekta diskussioner med Anton och Sparris, som jag inte tänker gå närmare in på.Anton är faktiskt en trevlig människa. Han hjälpte mig lite med bildanalysen på eftermiddagen, och visade sin allmänna intelligens. Kanske beror det hela bara på att jag i övrigt har haft en hata alla killar dag, men who knows.Efter skolan åkte jag snabbt till TopShop, men till min besvikelse så hade de inte fått in mitt linne idag heller. Jag hittade en 34, men den satt lite konstigt. Så istället köpte jag en annan klänning, som typ också var för liten. Men den var söt i alla fall, vilket Alva bekräftade när jag kom hem.Klockan 17.35 befann jag mig på Fannydalsplatån där jag var supposed to barnvakta några härliga små tjejer som heter Tilde och Iris (Elsas systrar). Det var ganska gulligt faktiskt. Jag läste "Vem ska trösta Knyttet" som godnattsaga :PInnan Elsa stack så visade det sig i alla fall att hon också ska se SMK på Debaser, och då blev det superteletubby.På lördag ska vi till Lillis.Sen är det nästan lov.Sen är det SMK.Och sen är det sommarlov.Jag behöver bara färdigställa den här jävla bildanalysen först, och välja gymnasium. Och massa annan skit. Men det tänker jag inte ägna en tanke åt.

Av Anna - 28 mars 2007 18:13

Idag hade jag engelska hela dagen. Snyft, någon där uppe hatar mig.Nationella provet gick i alla fall hyfsat, men jag vågar inte uttala mig om det med tanke på vad som hände med svenskan.Jag blev klar väldigt fort i alla fall, och när resten av maffian var färdig så gick vi till kyrkogården och åt glass och solade. Johanna och Anni satt och skrålade "Prison Bitch" med höga röster medans Johanna förnöjt lekte med en nyfunnen vän (en pinne som låg på trappan där vi satt).Efter ett tag flydde jag, Vicky och Sparris.På eftermiddagen höll jag på att bryta ihop när det visade sig att vi skulle ägna ytterligare en engelskalektion åt att leka meningslösa men dock väldigt pinsamma lekar.Jag deltog inte på hela lektionen. Men smörig som jag är så lyckades jag få Åsas godkännande till att ägna mig åt något annat än lekarna.Efter skolan gick jag och Lillis till TopShop igen, men linnet hade inte kommit dit ännu. Så vi ska återvända på torsdag igen.Vi promenerade en hel del och diskuterade NA, gymnasium och lite annat smått och gott.Nu är jag hemma och är för trött för att ta tag i något, som vanligt med andra ord.Det sorgligaste är att min bildanalys ska vara klar på måndag, och jag har fortfarande inte valt bild. Skiten ligger i att jag har MVG i bild, så jag kan inte sänka mig där. Om jag hade haft VG så hade det inte spelat någon roll ifall jag sänkte mig eftersom jag ändå måste ta bort ett VG i nuläget.Fast jag antar att jag ändå hade behövt göra analysen för att inte få dåligt samvete.Ikväll ska jag titta på fotboll, oavsett vad maffian anser om saken.Puss på er gullungar!(Förresten är det Gotland eller Vickys landställe som gäller?)

:D

Av Anna - 27 mars 2007 20:27

Nu ska jag försöka agera lite bilddagbok i min blogg. Det mest ironiska är att jag har tagit bilderna med min cpdåliga mobilkamera eftersom min digitalkamera har slut på batteri.Här är i alla fall boken och bordet:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se