Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

träningsverk

Av Anna - 30 oktober 2007 11:41

Jag yogade igår. det var rätt skönt.

Idag skulle Harald komma då

men det verkar gå åt helvete

jag tänker slå honom hårt när han kommer


Det var en vecka sen jag såg honom senast och jag håller på å dö

så försöker jag ringa honom för att kolla var han är, men hemtelen är det ingen som svarar på och mobilen är avstängd (troligen död)


GALENSKAP


Jag känner mig vidrig och rastlös när jag bara sitter här

har ingen lust att hitta på något heller

har egentligen bara lust att vara med Harald, men snart har jag inte lust med det heller för jag blir så jävla sur av att han inte hör av sig

om han kommer vid fyra tänker jag inte släppa in honom i mitt hus

då får han sova i trädgårn


faaan


varflr är jag så jävla mesig så jag blir typ helt förstörd av det här

<>nej, seriöst. nu måste jag peppa upp mig lite

det är inte tillåtet att vara såhär svag


håll tummarna för mej

och för att Harald är påväg men inte har mobilen på 

 
ANNONS
 
michaela

michaela

1 november 2007 19:14

vad var det för yoga?jag tycker power yoga är roligt. hur e det?kramisar

http://varlden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se