Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Höstlov

Av Anna - 28 oktober 2007 11:58

Det är väldigt vackert i min trädgård

höstigt typ


Jag är sjuk och trött

Har typ hållit på att bli sjuk aslänge, men inte låtit det bryta ut


Sov över hos Sofia i fredags

Pallade inte åka hem hela vägen så sent

Vi sov inte mycke

Vovven ville sova brevid Mattias, men det ville inte Mattias, så vovven gnydde hela natten

blee

<>fast de va en söt vovve


När jag kom hem somnade jag i soffan och när jag vakna var det mörkt

idag är jag trött och sjukt typ

uschligt

känner mig fett ensam också eftersom hela familjen har åkt till börjlindarna på tynningö

ringde harald, men han höll på å packa

han flyttar idag

scary


jag känner mig äckligt filosofisk

borde kanske ta en prommis eller något

fast jag kanske är för sjuk


Pissigt nog börjar jag tjockna på mig

engordar

jag MÅSTE börja träna

blee

grejen är att man blir mycket fräschare på alla sätt av att träna

mindre finnar, typ, och gladare humör

hoppas jag kan hänga me mamma och cilla på yoga på måndag

hoppas jag inte är sjuk då me

blee


jag vet inte om jag pallar vara sjuk

det är psykiskt påfrestande

äckel att vara instängd med sina tankar och inte orka göra något annat än att tänka dem

usch och fy


Att bli sjuk på lovet är ändå största ironin

Harre


Har lust att stänga in sjukligheten en liten stund till och träffa alla Södrabarn imorgon

men om jag bli sjukare av det så är det ju bara jävligt


usch

<>Nu ska jag läsa min medeltidsroman (på 567 sidor) som ska vara utläst om typ två tre veckor eller något


<><>Gode Gud gör mig frisk och stark så jag kan träna och bli ännu starkare


Jag tror att min psykiska hälsa är på topp, bortsett från att jag måste sitta här i min ensamhet då


harald ringer om en timme, om jag läser tills dess så borde jag överleva

hoppas det går något bra på tv

<> 

<>kärlek till dem som förtjänar den

<>eller egentligen mest till de som inte förtjänar den

Jag bara stört mig så in i helvete på folk som alla inbillar sig är så bra på allt och trevliga och så, men som egentligen bara får andra att må dåligt

Det finns inget perfekt

<>Om inte du   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se