Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

Ursäkt, basket och älgfärs

Av Anna - 21 oktober 2007 17:17

Hoppas ingen blev sårad av min "Jag hatar människor"-inlägg. Jag var på lite dåligt humör, men det framgick nog i texten.
Det finns många jag inte hatar ville jag bara påpeka. Många, många, många.

Fast ibland känner man sig ensam, och det brukar då oftast bero (i alla fall för mej) på att jag inte känner mig värd alla människor jag älskar och tycker om. Det blir ensamt då.

Framför allt att känna sig hopplös. Att känna att man behöver hjälp liksom, men inte är värd att be någon av alla underbara människor om hjälp eftersom man aldrig ger dem något tillbaka.

Jaja, inte alltför intressant, antar jag.

Jag blir galen på mitt bloggande. Jag skriver massa konstiga spontana saker som jag halvt ångrar efter något dygn. Ändå vill jag inte ta bort det eftersom jag tycker det är intressant att mina tankar förändras så mycket.

Idag har jag kollat på basket. Det blev an ganska händelserik helg trots allt. I alla fall i jämförelse med den senaste månadens helger.

Igår var jag hos Elsa och träffade Elin och My och massa musikaliska folk från Kungsholmen. Det var väldigt väldigt trevligt faktiskt. Folk är väldigt mysiga egentligen.

Det roligaste var ändå de små gåvorna som folket hade med sig. Först kom Magnus med tio gula rosor. Sen kom Nora och Ingrid och Andrea (jag hopppas de hette så) med chips. Sist kom My med älgfärs. Standarden sjönk lite, med andra ord. Fast då räknar jag ju i för sig inte med oss som inte hade några gåvor alls. Det är ju egentligen ännu värre. Älgfärs är bättre än ingenting så att säga.

Jag är nog tråkigast i världen. Undrar om någon någonsin kommer få ut något av att läsa min blogg.
Fast på sätt och vis är det väl positivt om ingen gör det eftersom att jag hela tiden lyckas producera tankar jag inte står för.

Mystiskt med sånt hära.

Harald trädgårdsmästar den jevfeln. Jag har inte pratat med honom sen igårkväll. Oj, inte år sedan egentligen, men jag saknar honom ändå. Och hans cp-mobil vill inte leva tydligen. Blee blee blee

NÄSTA VECKA - HÖSTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37 utropstecken

hejdå

 
ANNONS
 
made

made

27 oktober 2007 18:37

Jag lovar att hålla dig uppdaterad o Jonas visst var det coolt att jag gav honom en kanel bule jag vet inte hur jag vågade ja bara gjorde det liksom... : D

visst e dt skönt med höstlov?? : ) Pussar

http://thedramaqueen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se