Direktlänk till inlägg 11 oktober 2007

Har försökt plugga, jag lovar

Av Anna - 11 oktober 2007 19:46

Det går fucking trögt

Jag har skrivit den sämsta scenen i vårt Snillen spekulerar-arbete

Martin-fascisten kommer döda mig mentalt

och Sofia

De är inte onda, nu är jag för hård

Men jag är typ den mentalt svagaste i världen, så det lär ändå bryta ner mig om de blir tjuriga

hoppas Malin inte har gjort uppgiften, för då kanske de inte märker att min är så värdo

Platon möter Sokrates my fucking ass


Harald har inte ringt heller

<>Dumma gris

<><>Dumma snygga gris


<><>Jag börjar gråta snart


<><>Jag har i försej pissmycket tid imorgon på morgonen

<><>Men jag pallar inte plugga då

<><>Det kommer bara göra mej galen


<><>Blee


<><> Nu skrämde jag iväg Nina från msn genom att tjata om att alla ojar sig för mycket över rikemansbarnet som blev dödat.

Det är fucking omoraliskt hela grejen

<>Men den perversa överklassen inser ju inte ens det utan tror att de är så korrekta och duktiga och att det ända rätta är att tycka att det var förfärligt överraskande och sorgligt

Visst går det för långt med ungdomsvåldet

men

eller skit samma

jag vet ärligt talat inte

Och jag pallar inte bry mej


Nu lägger jag in en bild på mitt rum hos Tricia så den får symbolisera röran i mitt liv


Den röran börjar bli lite mr överskådlig nu


men men


SNÄLLA HARALD RING SNART!


okej, jag får nog ge upp


Jag ringer honom nu.


Kram kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tannaz

12 oktober 2007 12:31

Ååå. tack...å tusentack

du skrev så mycket fint... alltså allt känns så .. vimmsigt eller hur man ska utrycka det. Hela 4 månader och jag känner en sådan stress. Men "Stalin" skulle kunna vara något för mig.

Jag funderar även på journalistik....

Allt känns så oklart men jag ska återkomma med mina eventuella livs-planer

Kramis
Tannaz


 
Ingen bild

Tannaz

12 oktober 2007 20:22

Mina, mina
Kom på måndag, då skulle jag bli lycklig
Tannaz

 
Ingen bild

niklas

14 oktober 2007 00:53

Det är alltid hemskt när någon dör. Att det sedan blir mer uppmärksammat när någon rik person gör det än annars, det är en annan sak. Vissa har bättre stöd än andra, och känner till fler vägar att få uppmärksamhet än andra, så är det bara. man får vara glad över att det i alla f all uppmärksammas ibland.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se