Direktlänk till inlägg 11 oktober 2007

HARALD RING MEJ

Av Anna - 11 oktober 2007 17:02

Jag ville bara kolla ifall Sigtunapojken läser min blogg eller ej.

<>Så saknar jag dej mycket också Harald.

<>Ringer nog dej om någon halvtimme ifall du inte har hittat mitt budskap

<> Ring hem förresten


Idag har var en bra dag, tror jag

Fast Sofia och Martin irriterade mig lite på slutet genom att typ vägra jobba på vår historiauppgift

Jag var typ fett stressad då

Nu är det lite lugnare tyvärr

Jag kommer typ lyckas skita i mina läxor, och så kommer jag att bli dödligt stressad ikväll igen


Fast det lyckliga är att jag har sjukt lång sovmorgon imorgon, så jag kan va uppe hur sent som helst och ändå vara pigg och glad imorrn

Har matte och gympa, och sen ska jag hem till Harald

Mysfredag deluxe :)


Jag är en fjortisflicka

Fast egentligen var det nog en rätt fet lögn (hoppas jag)

Jag är konstig i alla fall

Det håller de flesta med om

Jag tror att det är något lyckligt


men nu kan jag inte koncentrera mig eftersom min syster tittar på tv på högsta volym


ska bli världens bästa fredag imorgon :D


kärlek till världen 

 
ANNONS
 
tannaz

tannaz

11 oktober 2007 19:20

Mina, jag känner dig och du är en sådan människa som det finns få av. Speciell.Omtänksam Du borde uppskatta dig själv mer, du är allt annat än en fjortis. Lita på mig.

Kram
Tannaz

http://minvarld

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se