Direktlänk till inlägg 10 oktober 2007

Ondska

Av Anna - 10 oktober 2007 21:13

Ingen fattar särskilt bra

Fast vissa gör faktiskt det

Jag tycker inte om Rikemansbarn

blee


Idag försökte jag övertala min syster om att Hitler inte var ond eftersom han trodde på vad han gjorde och att han liksom inte gjorde det ur självisk synpunkt.

Hon lackade typ.

I för sej finns det väldigt många brister i den teorin. Men ungjävlen ville inte ens inse att det fanns logik i det. Hon gör mig galen ibland.

Jag tyckte ändå att det var en fin tanke, eller i alla fall lite tänkvärd. Och eftersom den är lite djupare än huruvida man bör köpa bagyjeans eller stuprör (min systers mest komplicerade tanke typ) så borde Alva hålla käft och visa den respekten den förtjänar.


Jag är så sick and tired på debatter

Har pratat arbetslöshet med rikemansbarn (Enskilda gymnasiets Sam 2:a) i åtta timmar typ denna dag.

Blee 

Urk


Nu är jag hemma och välbehållen

 men matteläxan blev en överbelastning jag inte tålde


Nu jag måste springa


Massa hälsningar till Niklas Ingelin och alla söta Lessanbarn som jag har sett alldeles för lite av på senaste tiden 

 
ANNONS
 
JOhanna

JOhanna

10 oktober 2007 21:42

Rikemansbarn gillar ingen, förutom rikemansföräldrar kanske.
Jag tycker inte om vår ryskaläxa heller. Vi har börjat med verben nu, och jag vill spy på Stalin (vårt nya namn på Jan). Det känns dock inte så konstruktivt, så jag tror att jag låter bli och istället försöker banka in "Rabota" (att arbeta) och dess sjuhundra böjningar i min överbelastade hjärna.

http://www.bd.bloggagratis.se

 
Ingen bild

tannaz

11 oktober 2007 19:17

Mina,
Har du fått mitt mejl som jag skickade får någon vecka sedan?
Har tänkt på dig, jag brukar kolla lite på bloggen ... och blir lika glad varje gång de e ett nytt inlägg. Fortsätt med det, det blir liksom ett sätt att hålla kontakten

Miss you
Kram
Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se