Direktlänk till inlägg 24 september 2007

T-trollet, bara för att

Av Anna - 24 september 2007 14:55

Harald påpekade häromdagen att jag inte hade skrivit på min blogg på ett tag

Det stämde ju

Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, men jag känner att det behövs.


Allt är annorlunda

<>ALLT

Jag är annorlunda

Fast vissa mönster i mitt tänkande är precis likadana


Jag vill inte känna några band till mitt gamla jag

Å andra sidan vet jag inte om jag vill vara mitt nya jag heller

På något sätt längtar jag tillbaka ändå

Jag orkar inte vara såhär

Det är så jävla tungt när allting är precis som man vill ha det


Jag har just nu väldigt svårt med motivationen

Det verkar vara något fel på mig, för nu är allting verkligen bra

Ytligt bra

Jag skulle inte kunna önska mig något mer, men jag klarar inte att leva i det här


Jag börjar misstro min buppare också, för det känns inte som jag mår bättre av vad hon säger

Det enda jag vet, eller i alla fall tror att jag vet, är att alla mina mål är borta nu, och jag vet inte vad jag ska vilja med mitt liv.


Jag såg en morot idag.

Orka vrede

Jag sa hej till henne

hon sa hej tillbaka

det är nog meningen att människor ska hjälpa varandra

Om folk bara kunde låta bli att barikadera sig och slänga kokande gegga på alla som kommer i närheten


Jag tror att det är det enda rätta.


Usch, jag vet verkligen ingenting nu. Jag pallar inte prata med tanten på BUP, för det ger mig inget. Det är otrevligt och opersonligt och hemskt.

Jag mår dåligt av bara tanken.


Den enda lyckan hon någonsin har fått mig att känna är materialistisk lycka, och den är så skör och kortvarig. Ärligt talat tror jag att den tar död på sig själv. 


När jag tänker efter har jag nog aldrig kännt något annat än materialistisk lycka. Att vara påväg mot något bättre. Att hoppas på framtiden. Att tänka på något vackert. Typ så.

Jag vet inte vad det finns för annat att vara lycklig över.


Alltså lycka, inte lust.


Jag måste läsa klart Dalai Lama. Han sa något om lycka och inte lust. När jag läste första gången så blev jag sur på det mesta. Men nu efter hand börjar det gå upp för mig att det verkligen stämmer.


Det ända jag är riktigt rädd för att inse är att alla andra har haft rätt hela tiden. Att min tid av sökande bara har varit bortkastad. Det kommer ta hårt. Fast än så länge kan jag ju hoppas att det inte är sant.


Jag vet inte hur jag tänker. Inte hur jag känner.

Jag har inegn förmåga att känna efter. På den punkten är BUP-tanten väldigt bestämd. Jag tycker det är lite jobbigt. Jag skulle gärna höra att det fanns hopp och att jag var en inteligent varelse. Istället suckar hon bara åt hur jag inte kan tänka.

Jag fattar inte!


Gode Gud om jag bara kunde få känna mig lugn!

Jag hoppas att det kommer. Jag hoppas att jag är påväg åt det hållet. In i något nytt. Helst någon annan lycka än den materialistiska.


<>"No woman no cry"

<>Vi sjöng den på musiken.

<>Och så spelade vi

<>"There's a riot going on up in cell-block number nine"

<> 

Svenskaläraren var impad av att jag gillade Majakovskij.

Fast inte så impad.


Jag vill inte kämpa för att finnas.

Jag är så trött. 

 
ANNONS
 
michaela

michaela

4 oktober 2007 10:02

tja. va fin din blogg e!! hur e det mina? saknar dig my friend. puss och kram

http://varlden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se