Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Bara för att världen är så full av hattifnattar

Av Anna - 13 augusti 2007 21:03

Wintz påpekade att jag inte har bloggat på ett tag. Det har hon rätt i.Kanske behöver jag lite ventiler, kanske kommer det bara göra mig mer galen.Den som lever får se.Idag har jag kommit på ett faktum:Man lever troligtvis fler än en gång, och troligtvis glömmer man sina tidigare liv. Men inget hindrar en från att göra det här livet värt att minnas.Där misslyckades jag totalt med att förmedla den känslan som jag menade att förmedla.Tror inte att jag kommer orka förmedla den heller, så jag skiter nog i saken.Jag sitter egentligen och väntar på att Harald ska se klart på "Fight Club" så att han kan ringa mig. Han är världens sötaste och bästa.Nu kom jag på att jag saknar Niklas Ingelin.Han brukade ju uppenbarligen läsa min blogg.Jag tror jag ska hälsa på de söta små vännerna på Lessan inom en snar framtid.Jag börjar på Röda Stalin på torsdag och det känns som om jag har domedagen framför mig.Eller något.Det känns som jag har blivit sämre på att blogga. Stressigt.Den här sommaren har varit förjävlig på stresspunkten.Jag vet inte om jag orkar formulera mina tankar. Kanske vore det bra. Det känns som om något är på väg att ta form i min hjärna. Fast kanske ska jag inte släppa fram det.Albert säger att jag är cool. Nu blir jag glad, och bloggen tråkig.nu ringde Harald.Hejdå!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 augusti 2007 09:21

Duktig flicka!

Du behöver ju inte blogga lika intensivt som jag... men iaf någon gång i veckan? :)

http://johanna.tyckr.se

 
Ingen bild

Den saknade

16 augusti 2007 23:11

Jag saknar dig också Mina. På måndag, när alla elever dyker upp, blir det så klart än mer påtagligt hur ledsamt det är att en stor hög av mina bebisar har lämnat mig. Bäst för dig att du kommer och hälsar på i skolan, som du ju skriver att du tänker göra! Glöm förresten inte att skriva om hur det går för dig i skolan.

/ Niklas

 
Ingen bild

tannaz

16 augusti 2007 23:40

du måste häsla på ....
de kommer va såå tomt, och jag kommer inte klara det
Tannaz

 
Elli_ph

Elli_ph

20 augusti 2007 15:59

Heeej!
Hur e läget!
Nu har jag hittat in hit på bloggen, har börjat rusta upp min lite höhö. ;)
Hoppas allt e bra me dej!
jo, förresten, ja å min syrra träffade några ute på min fasters landställe, och dom känner typ din lillasyrra från basketen. :P
kramkram

http://songbird

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se