Direktlänk till inlägg 16 juli 2007

Jag har vart på språkresa nämligen

Av Anna - 16 juli 2007 22:32

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 15:16

hi darl. fan vad snygg din presentationsbild på sidan är nu! (men såklart, du är ju alltid snygg!)

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 15:56

Inte humor - sanning!

Jodå, still alive and kicking gissar jag... Hur står det till själv? kramar

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 16:01

Den låter precis som det jag själv brukar tro ibland. Ju gladare jag är bland folk, och ju mer jag gör, så verkar jag ändå bli djupare inombords..

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 16:07

Haha, nej den var ju ganska bra - och tydlig. Men ja, jag tror du har rätt. Men det är allt bra underligt ändå...

Fast sanningen att säga trivs jag ganska bra som smådepp, det är ganska skönt...

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 16:15

Indeed!
Andra människor är nog sorgsna också, men jag inbillar mig att mitt är på ett helt annat sätt. Jag kan bara tala för mig själv, men jag upplever att du också ibland hamnar i en helt annan värld där vi är totalt oförstådda av omvärlden. De förstår inte vår ångest eller frustration, trots att den är så uppenbar för oss.

Jag skulle också vilja testa att vara glad... undra hur det är... jag menar, att vara glad hela tiden i en vekca..

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 16:20

Nej, inte än! lyckades skriva i andra inlääget innan jag fick din kommentar :D

Skojaru eller. Måste vara helt konstigt att gå upp på morgonen och liksom hey, vara glad, se sig i spegel och man ser bra ut, maten samkar bra etc och man ser framemot allt.

Jag menar, klart jag är glad (iblnad) men eh, mest surar jag :)

http://johanna.tyckr.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2007 16:35

Ett typsikt yes-lifeporblem. alla glada människor är mindre eftertänksamma som vi...

Många kramar!

(jag ska, någon gån!)

http://johanna.tyckr.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se