Direktlänk till inlägg 23 juni 2007

Beloved Blues Brothers

Av Anna - 23 juni 2007 12:40

"-It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses.

-HIT IT!"


 Igår var det midsommar för de som inte känner till det.

Jag tillbragde den dagen med min kära vän Johanna.

Jag är inte på skrivhumör. Egentligen.


Min familj är borta åt helvete, och när jag kom hem stod trädgårdsdörren  öppen på vid gavel med nycklarna i. Det var en äcklig upplevelse med tanke på att jag har tittat på Motorsågsmassakern för lite mer än ett dygn sedan (okej, typ kikat på bitar av den, men ändå).


Idag är det Allis namnsdag. Hon är i Italia, and I miss her. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

tannaz

30 juni 2007 13:17

hej mina
Sitter har i iran och hoppas kunna skanka lite gladje till dig aven om vi ar pa olika kontinenter...
Hoppas vi ses och att du far ett battre sommarlov snart... Jag kommer inte skriva sa mycket eftersom vi inte har internet. Just nu sitter jag pa ett internet cafe..
Har ar det mysigt men jag saknar alla mina vanner.

Manga kramar
Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se