Direktlänk till inlägg 14 juni 2007

Sommartider lök lök

Av Anna - 14 juni 2007 18:43

<>Tannaz skrev något om ångest 3:orna tog studenten

Jag blir GALEN 

Imorgon är sista L'Estradska dagen, och jag vill plötsligt bara stanna där för evigt.

<>Det lökigaste av allt var att jag tillbringade min näst sista dag (som för övrigt bara var halv) med att sitta och vara butter och vilja skjuta alla människor i byggnaden.  Fast jag var väl inte riktigt i mitt esse i morse.


Nu blev jag plötsligt väldigt sentimental.

Jag fattar inte att man kan gå och klaga på något i fyra år, och sen när det äntligen är slut så blir man GALEN av sorg och vill bara krama allting som har med det att göra.

Fast med min vanliga tur så kommer jag väl komma på att jag vill krama folket först när skolavslutningen är avslutad.

DÖDA MIG


Nina är min livlina

Fan, det rimmade. Det var inte meningen, förlåt.

Hon är det i alla fall, för hon har sån humor, och hon lyckas alltid göra halvtråkiga situationer väldigt komiska.

Som igår när vi hade sprungit en ganska rejäl bit genom regnet och slutligen lyckats söka skydd på McDonlads och Nina glatt konstaterar att hon hade ett paraply i sin väska. För att sedan börja banka sig själv i huvudet och skrika: Jag HADE ett PARAPLY!!!! med chockad röst.


Eller på Valborg när Olivia ramlade ner från ett berg och höll på att landa i en barnvagn men lyckades klara sig ganska hel och ren. Och Nina ställer sig och skriker: JAG SKA DÖDA DIG OLIVIA! Du kunde ha dött!


Vicky e min jesus förresten


Fast det är ju inte dem jag borde tillägna det här inlägget utan alla de andra människorna som jag inte kommer hålla kontakten med, men som jag ändå kommer sakna för att de var en del av vardagen och för att jag kanske aldrig lärde känna dem tillräckligt väl.

Jag älskar er!  


Jag har fått Sommartider-låten på hjärnan nu. Det är extremt obekvämt eftersom den ger mig ännu mer ångest.

Bleee


Puss på alla L'Estradskabarnen (utom morötterna förstås!) 

<>  
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

14 juni 2007 19:03

"Och Nina ställer sig och skriker: JAG SKA DÖDA DIG OLIVIA! Du kunde ha dött!" haha fan vilken skön! och blee vad jag kommer sakna alla som är värda att minnas.

 
tannaz

tannaz

15 juni 2007 19:40

ååu... mina
Jag kommer sakna dig så mycket. Du anar inte hur det kändes idag och se alla försvinna. Alla fina människor som fyllt det kala no-rummet och gjort det till en färgklick,

Glöm aldrig oss, kom och hälsa på sen!

Kramar
Tannaz

http://minvarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se