Direktlänk till inlägg 14 juni 2007

Det är inte vi, det är jag

Av Anna - 14 juni 2007 15:09

<>De är så patetsiska när det pratar om saker de inte förstår

När de tror att de förändrar världen, men bara upprepar saker som alla andra redan sagt

<>De är så patetiska när de försöker trösta mig med ord som de inte begriper

<>Det är så sorgligt att de inte fattar att de bara gör det hela värre

<>Jag är inte så patetisk

<>Men det ända det gör mig till är den ensammaste människan i världen


<>Så det beror kanske inte på mig

<>Kanske blöder jag för deras synder

<><>Eller bara för att de aldrig kommer fatta


<>Men varför leva om man är ensam?

<>Varför bry sig alls när det bara gör ont?

<>De kommer alltid se mig som den fulaste, äckligaste, sämsta. Då spelar det ingen roll om jag tyckte att jag var värd mer.


<>Jag vet inte allt, men jag vet att de har fel. Alla har något litet fel.

<>Och i min värld kan de ändå inte vara. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se