Direktlänk till inlägg 9 juni 2007

Fast ändå

Av Anna - 9 juni 2007 14:16

Jag vet ännu mer

Jag är ännu bättre


Johanna med, tror jag


Jag tänker sluta hata det korkade folket och älska dem istället

<>De är egentligen värda ganska mycket de med

<><>Utan dem skulle man kanske deppa ihop


Jag hatar att mina teorier aldrig håller längre än precis medan jag skriver ned dem

Varför är det så svårt?


Tid finns det gott om

Pengar med

Det är bara att hitta på något trevligt sätt att jobba ihop dem medan man är på humör

Resten av tiden får man väl helt enkelt ägna åt att utplåna sina Raskolnikovska tankar

De gör mig ledsen


Fan vilken tvärvändning 

Är det meningen att jag ska bli korkad och glad?

Fast kanske är det det smartaste draget...

Jag kanske bara är lite galen

Man kanske blir det av att vara så smart som jag, och Johanna, och Rodja förstås :P 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se