Alla inlägg under maj 2007

Av Anna - 4 maj 2007 18:28

<>Jag hade skrivit ett långt inlägg, men det var så meningslöst så jag tog bort det.

Idag har jag:

Bevittnat Lillis klippning (den blev väldigt lyckad och jag har nu en riktig gullbulle till vän).


Träffat massa människor från min skolan. Pinsamhetsgrad hög eftersom jag ser ut som en manglad bäver i min lodisstil. Egentligen fattar jag inte varför jag envisas med att gå omkring utan smink och så när jag mår skit av det, men så är det att vara personlighetsklyven.


Vart på massa Seconhand butiker och hittat tusentals söta skor i fel storlek.


Vart på Judith's Herr och tittat på en gullig kille som var där och köpte kläder. Här måste tilläggas att Judiths Herr är den underbaraste platsen i världen och att jag tänker bosätta mig där och titta på alla tuffingar som går dit för att köpa kläder. Någon gång ska jag tvinga in någon söt kille dit och köpa massa kläder till honom. Jag blir helt besatt!! Fast personalen börjar väl tycka att jag är lite mystisk som hela tiden går in där fast jag inte kan köpa något.


Ätit muffins som Världens Sötaste Lillis har bakat.


Och säkert massa andra meningslösa saker.


Nu ska jag göra massa sånadär meningslösa ifyllningssaker. 

<>
ANNONS
Av Anna - 4 maj 2007 11:37

Lycka är att ha problem

Men att just för stunden inte se dem 

ANNONS
Av Anna - 3 maj 2007 10:38

Jag mår lite dåligt nu med

Kanske måste ta en Ipren till innan jag möter Lillis, Nina och vilka andra det nu är.

<> 

Nu känns det här inlägget väldigt meningslöst eftersom jag bara sitter här och inte kommer på något bra att skriva.


Johanna är i Milano

Bleee

:(


Jag drömde att jag åkte tåg, och så blev det broöppning, men tåget åkte ändå. Och sen hände det massa läskiga saker. Delvis hade drömmen nog med min och Olivias trappklättring att göra. Den handlade om vatten och att jag måste hålla fast i kanten för att inte ramla ner och dö.


Nu ska jag titta på Lillis bilddagbok. 

Av Anna - 2 maj 2007 20:42

Ja, tillslut slukade jag en Ipren och gick till BUP. Det gick ganska bra.

Sen var jag på Röda Stalin också, och det var tyvärr inte så bra. Helt förvirrande.

<>Jag vet inte vilket gymnaium jag ska välja. Därför tänker jag återuppta den där gamla omröstningsfunktionen.


<>På Värmdö är morotsrisken ganska stor, och då kommer jag spy blod.

<>På Röda Stalin finns det risk för helt meningslöst dåliga lärare och trååååkiga lektioner, plus alldeles för överskattade klasskamrater :P

På Nacka är det ingen speciell nackdel, men det känns ändå inte som det bästa valet. Förutom att jag kommer ha nära till skolan och att de flesta av mina kompisar kommer bo i närheten av mitt hem, så känns det inte som det finns några fördelar heller.


Jag vågar inte gå på gymnsiet!


Det värsta är att det typ är omöjligt för mig att hitta människor jag gillar alls. Och om jag måste umgås med äckeldryga Värmdöbor, nördiga Röda Stalinare eller självgoda Nackabarn så kommer jag dö. Jag lovar att vart jag än kommer så kommer morötterna där äta upp mig.


Jag hatar att jag alltid klankar ner på alla morötter. Men jag står inte ut. Det är som att de inte tål något levande och fult.

Alla morötter får killereyes när de ser mig. De vill typ utplåna mig från jordens yta.

<>Och de lyckas oftast ganska bra genom att vara äckligt otrevliga helt utan att förbereda mig på det. Jag blir galen av sånt. Jag liksom tappar alla argument när folk är så extremt otrevliga som majoriteten av morötterna ständigt är.


<>Idag åkte jag omkring i kollektivtrafiken och skrämde ihjäl massa människor genom att se allmännt luffig ut. Jag tror att jag kommer bli tagen av någon hemlig polis snart för


<>HELVETE DET ÄR JU MANCHESTER UNITED PÅ TV!!!!! 
Av Anna - 2 maj 2007 14:31

Nu börjar allting skita sig, och det är ju alltid lite jobbigt.

I eftermiddag ska jag på öppet hus på Röda Stalin.

Jag mår dåligt

Det kommer inte gå bra


<>
Av Anna - 1 maj 2007 20:09

Skär så djupt så blodet sprutar

men le alltid

annars kan de tro att något är fel 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se