Direktlänk till inlägg 23 maj 2007

Niklas skämt mm

Av Anna - 23 maj 2007 18:54

Idag har jag varit på plattan och känt stanken av ruttnande valar. De ville att jag skulle skicka ett protestmail mot att valarna dödas, men jag ville hellre skicka ett protest mail mot dem.

Ble

Jag fick kväljningar


För flera veckor sen sa Niklas ett skämt som jag skulle skriva i min blogg. Men det har jag glömt massa gånger om och om igen. Nu kommer det här i alla fall.

Niklas: Mina, jag vet vad du borde göra i sommar för att träna upp din koncentrationsförmåga

Mina: Va?

Niklas: Åka på koncentrationsläger

Johanna: Hahahaha


Jag har haft matte och engelska idag. Det var väldigt frustrerande, för jag känner mig så jävla fastlåst när jag har lektioner. (Det börjar gå upp för mig hur ironiskt mitt gymnasieval är, men det går alltid att byta till Lestradska.)

På matten skulle vi gå igenom resultaten av nationella proven. Det var tråååkigt. Framförallt kanske för att mitt resultat blev så dåligt, men även på grund av att det tog så lång tid.

Dagens kommentar fälldes i alla fall av Johanna på matten.

Katarina höll på attt gå igenom någon uträkningsgrej och frågade till den trötta och tysta klassen:

- Vad ska vi göra nu?

Johanna var sur för att matten tog så seg tid

-Dö

 Johanna är inte bra på att anpassa röststyrkan till ljudnivån i miljön omkring henne. Det blev ett ganska roligt resultat, Speciell med tanke på att vi hade suttit och haft tråkigt så länge.


Efter skolan åkte vi till valarna, och så köpte jag ett par nya skor som var ganska söta, men som jag inte är säker på om jag ska behålla.


Imorgon är en annan dag


Nu borde jag titta på Harry Potter-film till engelskan, men det känns så jävla passivt, så jag tror jag kommer dö om jag utsätter mig för det.

Jag borde läsa om litteraturhistoria också, men det känns bara för mycket.

Jag kanske kan fråga Alva om hon vill gå på en prommis.


kram på alla 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

23 maj 2007 19:40

Jag har ju mundiarré som sagt. Det är bra att det iallafall finns någon som du som uppskattar mina anfall av öppenhjärtlighet.
Jag tycker att du ska behålla skorna. Det är inte bra att hålla på och vela, det blir man bara förvirrad av, och förvirring är ingenting för en raskolnikov.

Puss och kram kram

http://www.bd.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se