Direktlänk till inlägg 22 maj 2007

NEJ MEN BLE

Av Anna - 22 maj 2007 21:34

Skoldagarna segar sig fram

Då och då kommer jag på mig själv med att längta till sommaren, men sen får jag magknip. För jag vet att sommarlovet innebär no more Lessan, och då blir jag sorgsen. Och livrädd för framtiden förstås.


Det finns en chans att jag får 315 poäng :D

Men det finns också en chans att jag lyckas sänka mig i tre ämnen och får 290. Bläk så tråkigt.

Fast det skulle vara intressant att inte komma in på Södra Latin. Förutsättningarna skulle ändras liksom.


Idag var jag tvungen att åka med Orminge C-bussen hem och gå från Skuru skola. Dura


<> 
<>Dagens kommentar:
<>Vi tittade på Greven av Montecristo på svenskan. I slutet finns det en replik som ser ut såhär: - " I'm a count, not a saint". Anton är en härlig kille. Han utbrister högt och förvånat: "Va?! Jag trodde det var tvärt om".

Jag, Barkis och Anastasia kunde inte hålla oss för skratt. Efter att ha suttit och kollat på tråkfilm i två timmar när man egentligen är hyperaktiv så skrattar man åt vad som helst. Dålig timing av Anton att komma med siitt bästa skämt någonsin just då.

<>Tråkigt nog för Anton så var det inte meningen att skämta. Annars hade han fått eternal glory, hehe.

<> 
<>

<><>Dagens händelse: <><>Niklas och Veronica frågade mig och Johanna om vi ville göra en tipspromenad åt några barn i vår skola. Det var roligt. Jag känner mig inte som en tipspromenads-expert. Men det blir nog intressant.


Dagens flum:  När jag och Lillis gick från Pizzerian hem till Nino högljutt skrålandes "Hon bor i Farsta..."Sedan har det faktiskt hänt en jävla massa annat med.

Jag har haft en NO-labration som var ganska intressant men tyvärr jävligt trög.

Jag har legat och kravlat på golvet i EMO-hörnan med Johanna.

Jag ritade ett halvt hakkors på Antons arm men greps av extrem ångest och försökte klottra över det snabbt som satan. Jag tror inte Anton blev så nöjd med resultatet.

Vi satt på Piccolina i typ en och en halv timme och kollade på lustiga gubbar som sprang förbi nere på gatan.

Jag var hemma hos Jussan för första gången.

Och jag köpte en present till min fader som fyller år på torsdag. (fan att det bara är tisdag alltså!)


Jag vill avsluta med några ord på spanska.


<>Tengo que ir al colegio. No me gusta la colegio. La Piccolina es más interesante.


<>Och till Olli:

<>Hola, me llamo Mina y quiero la pizza.


<>Helvete om det blev fel


Nu ska jag prova att göra som Jossan och be alla som läser att skriva sitt namn i kommentarer. Gör det!


Kram kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se