Direktlänk till inlägg 21 maj 2007

This day

Av Anna - 21 maj 2007 19:49

Jag är hopplös

Jag var helt övertygad om att allt skulle bli annorlunda när jag kom tillbaka från min lilla andningspaus.

Men nej.

Jag behövde inte mer än se mitt hem för att glömma alla andra drömmar.

Nu är allting precis så äckligt sockersött som vanligt.


Igår lekte jag Kurra Gömma med Tilde, Iris och Carolina. Det var ungefär så händelserik som den dagen blev.

Jag sov en jävla massa också efter flygturen. Men det verkade inte hjälpa, för idag var jag sjukt trött i alla fall.


Jag kunde inte koncentrera mig typ alls idag, men det kan man väl inte riktigt vänta sig heller.


<>På förmiddagen hade jag spanska, och det gick väl ganska bra. Jag lärde mig hur man berättar om något man har gjort.

<><>Sånt gillar jag, för jag är lite besatt av grammatik av någon anledning.

<><>Eftermiddagen höll på att gå åt helvete, för jag kom inte på något att göra. Så jag sprang bara omkring och gjorde ingenting med Jussan och Lillis. Men sen stötte vi på Henny (våran bildlärare) och hon lät oss komma in i estetsalen.


<><>Så jag jobbade lite på min "Venus födelse"-inspirerade tavla. Men sedan spårade det ur när jag skulle färglägga den, för då insåg jag att resultatet  inte skulle bli mycket vackrare än någonting jag kunde ha gjort på dagis.


I alla fall så gav jag upp för den här gången. Jag får bara hoppas på att hon inte sänker mig.

Och så gick jag till Lillis, Marcus, Victor o.co och diskuterade gymnasium typ resten av eftermiddan.

 Jag är livrädd för att jag kommer bli mobbad på Södra Latin. Eller bara inte gilla människorna i min klass, för det kan också vara för jävligt.

 Men det är väl bara att hoppas på det bästa.


<>Efter skolan tunnelbanaluffade jag med Lillis och Nina. Olivia och Alis var också med i början. Men halva tiden var jag tvungen att tillbringa med de finska brunetterna. De är visserligen söta och trevliga till vardags, men just idag var de läskigt högljudda och på gränsen till piniga.

<>Man kan läsa om det hela på Lillis blogg om man skulle känna för det.


<><>Nu känner jag mig inte särskilt kreativ längre, så jag avlsutar nu.   
ANNONS
 
Ingen bild

ms. Lillis

21 maj 2007 21:11

När ska du lära dig att du inte alls är hopplös? Du är underbar! Alla behöver en Mina (som kan skämmas över en när man "pratar" på tunnelbanan) :D

puss och kram

 
alis

alis

22 maj 2007 18:24

Hur var det i norge?
pusspuss

http://winternight

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se