Direktlänk till inlägg 19 maj 2007

Motvilligt

Av Anna - 19 maj 2007 19:51

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag befinner mig i Oslo før tillfællet och kan bevisa det genom att skriva ØØØ och ÆÆÆ. Hehe, inte før att det egentligen bevisar något, men anyway.


2. Jag ær i Oslo med mina førældrar, och det ær ganska hændelseløst, men skønt ændå. Jag har som en liten andningspaus från mitt liv i Stockholm som faktiskt var påvæg att rasa ihop totalt innan jag flydde landet.


3. En fin slutsats som jag har dragit ær att jag MÅSTE sluta med min sjælvømkansfilosofi omgående eftersom det ænda den åstakommer ær mer ångest æn vad som egentligen finns i mitt liv.


4. Jag har funnit en læskig dyrkan av Columbine-mørdarna någonstans i mitt medvetande. Det ær læskigt att skriva det, før jag tror att jag ska bli haffad før hot mot folkgrupp eller något. Men egentligen borde det væl inte vara støtande att skriva så?


5. Jag har kommit till slutsatsen att NA egentligen inte betyder særskilt mycket før mig. Han ær bara en del av sjælvømkansfilosofin, och dærfør bør jag sluta tjata om honom så snart som møjligt. Samma gæller Pillow.


6. Jag har inte anvænt mascara sen i onsdags :D


hmm... jag inser att mitt bidrag till den hær skiten inte var alltfør intressant. Men det ger jag fan i, før jag har slutat med sjælvømkanstankar.


Jag utmanar Elin, Wintz, Ellinor, Adina, Madde och Jussan.


Kram på er alla!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jussan

19 maj 2007 22:03

vafan, betyder det att jag måste göra den här skiten nu?;)

 
JOhannaBDsåklart

JOhannaBDsåklart

20 maj 2007 19:37

Vad du än skriver får det en komisk touch på grund av de norska bokstäverna. Undrar hur det skulle vara att läsa Brott och Straff på norska? LOL.

Saknar dig ditt hjon!
Puss puss puss

http://www.bd.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se