Direktlänk till inlägg 14 maj 2007

rubrik visst

Av Anna - 14 maj 2007 17:41

Jag tänkte precis dö när jag kom på att det är Sugarplumfairy imorgon.

Ska Johanna med?


Jag ger fan i att det känns skit

Jag kommer ju ändå inte ta livet av mig, så då kan jag lika gärna fortsätta

Det är väl alltid värt ett försök


ojoj

Nu ska jag inte tänka mer, då ändrar jag mig bara.

Matdags! 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 maj 2007 21:20

Jag vet inte själv om jag ska med. Men jag tror inte det. Men ni ska väl följa med mig till Judits först och köpa baaalklänning? (:
Pusseliuss

http://www.bd.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

16 maj 2007 10:19

Nu har jag utmanat dig. Så upp till bevis och försvara din heder.
Läs mer på min blogg.
Don't be a wuss.

http://www.bd.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tananz

18 maj 2007 23:36

hej
Du har blivit utmanad... för mer info , kolla på min blogg
Kram Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se