Direktlänk till inlägg 14 maj 2007

Jag vill vara söt och glad som Madelene

Av Anna - 14 maj 2007 16:06

Jag ska bli eremit

<>Jag tål inte folk

<>Jag klarar inte att bete mig bland andra människor

<>Och så har jag alldeles för höga förväntningar på hur de ska vara mot mig


<>Jag tänker skita i psykologen

<>Jag orkar inte det också

<><>Det tar bara massa kraft som jag inte har


Det finns bara en anledning att leva

Och den är död


Idag har jag lärt mig att säga:

Jag dödar min farmor på spanska

Fast jag har glömt bort det


<> --


Det är som att jag klättrar jättehögt upp

På lätta fötter

och allt runtomkring är blommor och vackra ljusa färger

Och sen slocknar solen och jag bara ramlar

I tusen år

Och sen när jag slår i marken är den inte mjuk och inte hård

och det gör inte ont

Och så vet jag inte vad jag vill längre

Minnet av blommorna och det vackra bleknar


Det känns verkligen som att falla

I magen

Och så vill man spy


Så tomt

Så tyst

Så ensamt


Idag har jag lyssnat på en av de otrevligaste människor jag någonsin mött

Jag blev helt förtvivlad


<>Det värsta är att allting kommer från det hållet

<>Jag kan inte göra något åt att det inte finns någon annan

<>Jag kan inte göra alla människor goda

Kanske är det bara jag som är fel

Eftersom att alla andra verkar ha det så klart för sig


Jag orkar inte vara som man borde vara

Jag orkar inte tänka på hur man borde bete sig

Jag orkar inte låtsas må bra för att hålla någon fasad

Jag är skit

Det är bara att inse

Jag vill bara lägga mig ner och leva så lite som möjligt

Äta och sova

Drömma

Dygnet runt


<>Jag skulle nog helst av allt vilja åka in på psykhem

<>Inte behöva tänka

<>För tankarna gör så ont


<>Om någon korkad människa får tag på min blogg kommer jag dö

<>De förstår ingenting

<>De tror att världen är enkel

<>De tror så mycket så det gör ont


<>Jag orkar inte mer nu 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se