Direktlänk till inlägg 13 maj 2007

söndag

Av Anna - 13 maj 2007 21:26

Nu har jag vart på 8-årskalas hos världens sötaste 8-åring och hennes världsbästa storasyster.

Grattis igen Tina!


Det är sjukt med min ångest.

Vissa småsaker kan jag gå omkring och må illa över i flera veckor fast de för vem som helst annars ser helt obetydliga ut.

Men när jag verkligen gör bort mig, då bryr jag mig inte alls.


<>Det känns så konstigt att få tillbaka den här ångesten. Det var så längesen jag brydde mig sist.

<><>Kanske lite bra.

<><>Jag lär mig i alla fall att uppskatta tomheten.


<><>Wake me up when September ends


<><>Jag är den största fjortisen.

<><>I alla fall om man räknar fjortisar som såna som inte har någon egen vilja eller personlighet och som är helt beroende av andra för att kunna leva över huvud taget.

<><>När jag tänkte igenom vad jag egentligen menar med fjortis så insåg jag att det är precis så som jag är.


<><>Det finns ingenting i mig.

<><>Bara blod och gul spya.

Ingen personlighet kanske


<><>Nej, det är inte sant

Jag vill inte att det ska vara så

Jag vill att det ska finnas någonting speciellt med mig

Jag vill att det ska finnas något som gör mig värd att leva


Blubb hur patetiskt det låter

Det är som att jag inte kan sätta ord på det

Det är det värsta

När det inte går att beskriva


Satan i bubblan


Idag var det en 8-åring som hette Hampus som räknade ut att jag kommer bli kär i 39 killar.

Det var ju lite trevligt.

Hoppas det slår in :)

Sen skulle jag gifta mig i år också. Hoppas jag får gifta mig med alla de 39 killarna, annars kommer jag bli jävligt besviken på ödet.


Så har jag träffar en annan 8-åring som hette Anna. Hon lärde mig hur man säger jävlar på teckenspråk.<>Jag gillar barn


<><>Imorgon måste jag gå till skolan

<><>Hoppas det händer något drastiskt

<><>Något som ändrar hela min livssituation

<><>Det känns inte som det är så stor chans


<><>Kanske på eftermiddan


<><>FUCK IT ALL <><><><><><>

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tannaz

15 maj 2007 22:00

Vad gullig du är...
Det var trevligt att ha dig där...
Kram // Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se