Direktlänk till inlägg 11 maj 2007

Vi var påväg till Ropsten när Josefinarna och Alisen dök upp

Av Anna - 11 maj 2007 18:16

Idag har varit en konstig dag

Jag har opluggat


Faktumet att jag har svikit Vickie äter upp mig.

Jag är en riktigt värdelös kompis.

Fullständigt värdelös.

Det sjukaste är att jag inte känner mig nedstämd ens när jag skriver det.

Det är som att jag tycker det är okej att vara en värdelös kompis.

Bleee


<>En sak leder inte till en annan.

<>Allting är en sak

<>Allting är ödet

<>Och om ödet säger hur det ska vara så är det så

<>Not to worry helt enkelt

<>allting löser sig


<>Det fisigaste är att när jag tänker på vad Gud tycker om mig så tror jag att jag bara oroar mig i onödan.

<>Jag är så van vid att allting bara löser sig.

<><>Det är lite sjukt
<>  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se