Direktlänk till inlägg 5 maj 2007

Jag kommer inte överens med SL

Av Anna - 5 maj 2007 22:05

Nu är Johanna återvänd.

Det är underbart!

Jag har ägnat denna dag åt att äta onyttigheter och kräla omkring i Lillis hem.

Nu har jag trååkigt igen.


<>Imorgon ska jag gå upp klockan tidigt, för vi ska på Grönan. Och någon fick för sig att vi skulle vara där när de öppnade.  Bleee


<>Sen när jag kom hem hade min familj grillat, och min morbror var här och allt var frid och fröjd.

<>Alva hade rensat ut massa gammal skit ur sin garderob, men bland skroten hittade jag en Nalla Puh-tröja som jag blev kär i. Den har jag nu klippt halvt sönder och förälskelsen har blivit djupare. Tråkigt nog kommer jag säkert slänga den imorgon när min klokare personlighet tar överhanden igen.

Nalle Puh är en trevlig kille.

Fast det har jag nog nämnt tidigare i den här bloggen.


 Snart är det måndag och då kommer jag dö på morgonen. Men det löser sig väl på ett eller annat sätt.

Nu ska jag återgå till att sminka mig igen eftersom att jag inte kan känna mig som en respektabel människa i annat fall. 


Jag har massa bilder som jag har tagit idag med min värdelösa mobilkamera, men jag orkar inte ladda in dem på bloggagratis med allt missnöje det medför. Så ni får leva utan dem.


Jag har sett en mumie idag. Det var en hemskt läskig upplevelse. Jag fick stora psykologiska problem när jag tänkte att den kroppen hade levt och rört på sig en gång i tiden.

Jag förstår mig inte på döden.


På middagen pratade jag med min mamma om vad jag ska välja för gymnasium. Jag kanske ska gå Natur på Nacka. Med beteendevetenskapsinrikting. Pappa tycker att det är perfekt för mig, men jag tror inte att han har fattat hur värdelös jag är på NO. Om man har gått på Vittra så är det framförallt SO man ska satsa på. Speciellt om man heter Mina och inte har mycket förstånd kvar i huvudet.

Galen panik!!

Jag är så rädd för att allting bara ska bli fel. Det är så jävla mycket som kan fucka sig nu också.


Södra Latin leder omröstningen här på bloggen. Undrar hur ni tänker. Om ni tänker alls.

<>Fuck it all

Där försvann motivationen till att leva vidare över huvud taget.


Not to worry, dock. Jag är ingen självmordsbenägen galning. Jag är bara lite allmänt psykad. 


NNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA

<> Puss
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se