Direktlänk till inlägg 4 maj 2007

Lillis nya frisyr

Av Anna - 4 maj 2007 18:28

<>Jag hade skrivit ett långt inlägg, men det var så meningslöst så jag tog bort det.

Idag har jag:

Bevittnat Lillis klippning (den blev väldigt lyckad och jag har nu en riktig gullbulle till vän).


Träffat massa människor från min skolan. Pinsamhetsgrad hög eftersom jag ser ut som en manglad bäver i min lodisstil. Egentligen fattar jag inte varför jag envisas med att gå omkring utan smink och så när jag mår skit av det, men så är det att vara personlighetsklyven.


Vart på massa Seconhand butiker och hittat tusentals söta skor i fel storlek.


Vart på Judith's Herr och tittat på en gullig kille som var där och köpte kläder. Här måste tilläggas att Judiths Herr är den underbaraste platsen i världen och att jag tänker bosätta mig där och titta på alla tuffingar som går dit för att köpa kläder. Någon gång ska jag tvinga in någon söt kille dit och köpa massa kläder till honom. Jag blir helt besatt!! Fast personalen börjar väl tycka att jag är lite mystisk som hela tiden går in där fast jag inte kan köpa något.


Ätit muffins som Världens Sötaste Lillis har bakat.


Och säkert massa andra meningslösa saker.


Nu ska jag göra massa sånadär meningslösa ifyllningssaker. 

<>  
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

4 maj 2007 19:51

Du är jättesöt utan smink!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se