Direktlänk till inlägg 3 maj 2007

Röda floden

Av Anna - 3 maj 2007 10:38

Jag mår lite dåligt nu med

Kanske måste ta en Ipren till innan jag möter Lillis, Nina och vilka andra det nu är.

<> 

Nu känns det här inlägget väldigt meningslöst eftersom jag bara sitter här och inte kommer på något bra att skriva.


Johanna är i Milano

Bleee

:(


Jag drömde att jag åkte tåg, och så blev det broöppning, men tåget åkte ändå. Och sen hände det massa läskiga saker. Delvis hade drömmen nog med min och Olivias trappklättring att göra. Den handlade om vatten och att jag måste hålla fast i kanten för att inte ramla ner och dö.


Nu ska jag titta på Lillis bilddagbok. 

 
ANNONS
 
Firemonkey

Firemonkey

4 maj 2007 00:16

Att skriva kan vara en lösning i sig.
Tack för att du ville dela med dig av dina tankar. Du verkar vara en bra tjej. Väldigt vackert skrivet på vissa ställen.
Keep your head up!

http://Firemonkey.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se