Direktlänk till inlägg 2 maj 2007

Iprendag

Av Anna - 2 maj 2007 20:42

Ja, tillslut slukade jag en Ipren och gick till BUP. Det gick ganska bra.

Sen var jag på Röda Stalin också, och det var tyvärr inte så bra. Helt förvirrande.

<>Jag vet inte vilket gymnaium jag ska välja. Därför tänker jag återuppta den där gamla omröstningsfunktionen.


<>På Värmdö är morotsrisken ganska stor, och då kommer jag spy blod.

<>På Röda Stalin finns det risk för helt meningslöst dåliga lärare och trååååkiga lektioner, plus alldeles för överskattade klasskamrater :P

På Nacka är det ingen speciell nackdel, men det känns ändå inte som det bästa valet. Förutom att jag kommer ha nära till skolan och att de flesta av mina kompisar kommer bo i närheten av mitt hem, så känns det inte som det finns några fördelar heller.


Jag vågar inte gå på gymnsiet!


Det värsta är att det typ är omöjligt för mig att hitta människor jag gillar alls. Och om jag måste umgås med äckeldryga Värmdöbor, nördiga Röda Stalinare eller självgoda Nackabarn så kommer jag dö. Jag lovar att vart jag än kommer så kommer morötterna där äta upp mig.


Jag hatar att jag alltid klankar ner på alla morötter. Men jag står inte ut. Det är som att de inte tål något levande och fult.

Alla morötter får killereyes när de ser mig. De vill typ utplåna mig från jordens yta.

<>Och de lyckas oftast ganska bra genom att vara äckligt otrevliga helt utan att förbereda mig på det. Jag blir galen av sånt. Jag liksom tappar alla argument när folk är så extremt otrevliga som majoriteten av morötterna ständigt är.


<>Idag åkte jag omkring i kollektivtrafiken och skrämde ihjäl massa människor genom att se allmännt luffig ut. Jag tror att jag kommer bli tagen av någon hemlig polis snart för


<>HELVETE DET ÄR JU MANCHESTER UNITED PÅ TV!!!!!   
ANNONS
 
michaela

michaela

3 maj 2007 10:13

välj den linje som di intresserad av, resten löser sig . puss och kram M

http://varlden

 
Johanna

Johanna

3 maj 2007 18:10

"morötter". hahah! Tack mina, det ska jag börja använda ocskå. Och du, du är inte ensam om denna ångest! Var man än vänder sig är det nackdelar såsom morötter eller för mycket folk man känner, eller fel system att abretea åp. Suck!

http://vinterglas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se