Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 6 april 2007 20:03

Idag har jag gjort nästan ingenting. Det har vart supermys!Först vaknade jag äckligt tidigt. 06.30 Det är så dumt, för när jag går i skolan och behöver gå upp den tiden så känner jag mig aldrig så pigg som jag gjorde i morse.I alla fall så tvingade jag mig själv att somna om, för planen är att vända på dygnet under lovet. Så jag gick upp först klockan 10.00 Vilket i och för sej också är jävligt tidigt för en vanlig lördagsmorgon.Jag åt en avokado till frukost och sen gick jag och spelade basket med Alva.Usch, jag rapporterar verkligen hela skiten :PI alla fall så bestämde vi oss för att bryta oss in på lekplatsen på hemvägen. Det är så töntigt, för de har satt upp ett skithögt staket runt gungorna. Som om någon skulle typ stjäla dem eller något.I alla fall så visade det sig att jag och Alva inte är de optimala inbrottstjuvarna. Först fastnade Alva på staketet med ena benet över och det andra fast på andra sidan. När hon tillslut hade lyckats göra en klumpig entre på lekplatsen så skulle jag försöka hoppa in lite snyggare. Det slutade med att jag typ kullerbyttade in mig själv i sandgropen, på ett om möjligt ännu mindre graciöst sätt. Vad som hände när vi skulle ut igen tänker jag inte ens nämna. Efter lunchen åkte jag och tränade med Johanna. Det var jobbigt idag. Ledaren log alldeles för mycket, och det gjorde hela grejen ännu mer pinsam. Det var i alla fall skönt att träffa Johanna. Jag mår bra av att prata med henne. Hon är nästan bättre än min psykolog. vi konstaterade i alla fall att hennes födelsedag är samma dag som jag ska hålla morgonsamlingen för min klass. Kanske ska jag ägna hela samlingen åt henne. Typ låta S25 sjunga födelsedagssånger för henne eller något :DNär jag kom hem igen hade mamma börjat röja bort våran äckliga heltäckningsmatta som vi har i trappan och hallen där uppe. Det var det lyckligaste ögonblicket nästan. den där heltäckningsmattan ger mig psykiska problem helt seriöst. Jag blir galen av att tänka på att massa äckliga människor kan ha gått barfota på den där mattan. BLÄ!!!Jag har även hunnit ha en big fight med mina föräldrar. Det positiva med det hela var att jag kom till värsta psykologiska slutsatsen efteråt. Lite styrka fick jag från mitt psykologsamtal i onsdags också.Jag tror att det går framåt för mig tillslut! Och i framtiden ska jag använda min psykologiska metod på både Pillow och NA och alla andra människor som jag kan ha nytta av den på. Tusan till underbart! :DDagens låt: Macy's Dayparade - Green DayFysingen också. Jag har börjat gilla Green Day. Fast det är väl det som är jag: Ingen ordning alls.Imorgon ska jag äta påsklunch hos min mormor. Det kan bli lite trevligt i alla fall.På onsdag är det SMK :D

ANNONS
Av Anna - 4 april 2007 18:35

Det är svårt att uttrycka kärlekDet är egentligen svårt att uttrycka sig över huvud tagetDet är svårt att inte bara ge upp och låta folk tro på all skitMen jag tänker försökaFör det gör mig glad, och kanske kan det hjälpa någon annan också.Det är snart sommar nu.Väldigt snart.Och hela mitt liv är kvar.Det handlar om att se allting på ett fint sättDet handlar om att låtsas att saker och ting är braDet handlar om att verkligen övertyga sig själv om att man är vackerDet handlar om att levaJag bor bakom en liten kulleEn söt liten kulle med massa växter och träd påIbland är det små barn som leker på kullenMen oftast leker de bland äppelträdenDe är väldigt livfulla, små barnJag vet att de ser något som vi inte serDe har inte lärt sig gråta med hjärtatUsch, nu skriver jag massa halvsentimentala skitsaker om allt och ingenting.TrååkUndrar vad det är meningen att man ska skriva i en bloggOm tio år vill jag ha varit långt bortaJag vill åka ensam till typ Afrika eller AsienTill någon ganska öde platsDär jag inte har några krav på migGrow togetherVad tycker du?Vad tror du?Vem är du?

ANNONS
Av Anna - 4 april 2007 16:47

Jag kommer dö snartFör jag vet sanningenEller så kommer jag levaLeva ett långt och lyckligt livJag vet allting och jag är vackerOm jag dör nu så får ni inte gråtaFör döden är så vackerAllting är så vackert så ni anar inteDet är fintSaltsjö-Duvnäs är vackertOch det gör inte ontFör jag är också vackerOch skönhet är braJag gick hem och logFör att allting är så braOch sen skrattade jag åt skylten där det stod "Kör sakta genom Saltsjö-Dufnäs, ty här är så vackert"Fast jag skrattade inte högt, för det är pinsamtOch det får vara pinsamtJag får gråta var jag villJag får vara blygFör jag är ändå vackerOch jag älskar Johanna för hon förstår alltidHon är som en ängelOch det gör ingenting att hon är så sötFör jag är också sötOch vackerOch allting är braJag var hos min psykolog idag.Jag grät därTårarDet var det enda som var kvartårarNu är sanningen frammeJag leverJAG LEVERAllting är så vackertDet är precis som det ser ut fast ännu lättare och ännu vackrareOch jag behöver bara fortsätta skrattaFör sen kommer allting bara komma av sig självOch jag kommer förstå hela världen nuDet gäller bara att se skönheten hela tidenTill och med när det gör lite ontOm jag dör får ni inte gråtaFör då är döden så fin så att alla måste ditJohanna, Johanna, JohannaJag ska fixa hela världenJag är allsmäktig och vackerJag kan göra alltng braJag kan lovaJag kan alltNu ska jag reta EMOs på vintervila bara för sakens skullHoppas inte alla Tyresö-människorna hatar mig senJag är allsmäktigIngenting kan bli felAllting är underbartImorgon ska jag skolka från kunskapsdagenFörhoppningsvis med Niklas tillåtelseJag ska prata med Niklas om allt som är jobbigt i skolan Sen är aallting braI'm going back to the starsJag älskar erÄlska er själva

Av Anna - 1 april 2007 20:45

Jag har migränDet är äckligtJag fick typ två timmars sömn i nattPå en soffa som var obekväm (i alla fall att sova på)Klockan 15.30 (typ) skulle jag skriva klart min bildanalys. Men då fick jag så mycket migrän så jag inte såg vad som stod på skärmen. Inte bra.Nu är jag ändå färdig.Jag har tagit min migränmedicin, och den verkar funka.Jag har inte tränat idagDet är lessetJag kommer bli fet som en grisbläkJag mår inte så braImorgon är det skoldaginte alls trevligt

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se