Direktlänk till inlägg 24 april 2007

Minas liv

Av Anna - 24 april 2007 20:26

När jag har något viktigt att göra, då bloggar jag

När jag inte har något alls att göra, då bloggar jag

När jag känner mig väldigt glad, då bloggar jag

När jag känner mig genomdeppig, då bloggar jag

<>

<>Tur att jag inte befinner mig nära någon dator alla vakna sekunder av mitt liv

<>Annars skulle det bli ännu tråkigare


<>Idag har jag bakat kladdkaka och skrattat en jävla massa. Vi har busat med Lillis grannar och en gullig PRAOpojke på Sleven. Och så har vi lekt med Lillis porttelefon och exprimenterat med vissa grejer och läst Lillis gamla Veckoreyer och skrattat åt alla dumma fjortisars problem. Och så har Nina blivit galen men söt och så har vi diskuterat skönhetoperationer och öppnat sockerpåsar uppochner.

Mys helt enkelt!

Det finns en och annnan som skulle må bra av att umgås med la maffia. Kanske skulle det skapa än glädje i denna någons liv som inte skulle gå att finna på annat håll.


Jag är ganska tråkig, men ibland glömmer jag det och tror att jag är rolig. Sorry about that<>

Jag sitter och äter Ben & Jeery's Cookie Dough och deppar över livets tröghet.

Men det är ingen uppgivet dödlig deppighet som igår utan snarare en lite trött men ganska nöjd deppighet som förr eller senare kommer övergå i förnöjdhet. (Jag ser mig själv med en stor Nalle Puh-mage och ett leende på läpparna).


Förresten Olivia, skatekillarna åkte hela vägen hem med mig. Nästan iaf.


Puss på alla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se