Direktlänk till inlägg 24 april 2007

The KKK took my baby away

Av Anna - 24 april 2007 13:28

Jag vet inte om jag har nämnt att jag lånat Johannas iPod för att lyssna igenom hennes "Den beste spellista".

Det är trevligt, tack och lov.

Fast det tyckte jag inte från början


Idag har det varit lite bläkigt.

Jag hade ganska kul på förmiddagen, men fick inte så mycket gjort tyvärr.

Nu sitter jag här och försöker skriva lite på träningsschemat. Det går åt helvete för allt är bara på G-nivå anyway, och om jag sänker mig är jag död.


Jag skiter i Pillow, han är så jävla överskattad.

Det finns trevligare människor på närmare avstånd. :P


Nu ska jag ändå försöka plugga. Jag har två stora projekt att färdigställa den här veckan, och sen borde jag egentligen göra något litet till engelskan också.


I just don't know what to do with myself

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se