Direktlänk till inlägg 17 april 2007

Guds sjunde underverk

Av Anna - 17 april 2007 19:59

Jag vet att jag tråkar ut er nu, men det får väl vara så då.

Raskolnikov


Jag har tråkigt och mår dåligt för att jag inte gör någonting värdefullt av min tid


Jag skrev en lång kommentar i Johannas blogg och avslutade med att jag skulle förbereda för min morgonsamling imorgon.

Istället stängde jag av datorn, la den i fåtöljen, gick in i köket och tog en knäckebrödbit, gick tillbaka till vardagsrummet från andra hållet, satte mig i fåtöljen och satte på datoren igen. :D


Någonting slog mig

Guds sjunde underverk

Jag vet hur en perfekt människa ska vara

<>Jag vet hur en människa ska vara för att jag ska kunna älska den över allt annat

<>och jag vet hur jag ska vara för att jag ska kunna älska mig själv

<>Det bästa av allt är att jag tror att jag klarar det.


<>En perfekt människa ska vara lite utanför allt annat, precis som jag.

<>Den perfekta människan ska se på saker och ting och försöka förstå dem, ungefär som jag.

<>Den perfekta människan ska vara utanför systemet, men inte sämre, inte lägre ner och inte mindre värd på något sätt.

<>Snarare tvärt om

<>Just för att hon/han vågar stå utanför systemet

<>Ingen annan ska riktigt förstå den perfekta människan

<>Hon/han ska försöka att förstå sig på sig själv, precis som jag.

<><>Hon/han ska inte vara ful.  Men inte dryg och stressad av utseendehets.

Den perfekta människan ska trivas i sig själv.

Den perfekta människan är en åskådare, som inte behöver vara i centrum.

<>Som bara behöver uppmärksamheten från det fåtal som verkligen förstår honom/henne.

Det viktigaste är att den perfekta människan inte ska ha någon kategoriserande klädstil. Hon/han ska vara vacker för att hon inte behöver anstränga sig. Vara som hon/han vill. 


<>Nu ska jag bli perfekt.

<>Nu ska jag vara lycklig för jag vet hur jag ska vara.

<>Nu vet jag vad som är det allra bästa.

<>Det ovärderliga.

<>Guds sjunde underverk.


<>Raskolnikov Raskolnikov :D


<>Jag tror jag ska läsa upp det där för min klass imorgon. Om jag vågar.

Imorgon kommer jag säkert tycka att hela texten suger.

Och anyway så kommer min klass tycka att jag är ännu mer sjuk i huvudet än vanligt.

Fast i för sej så borde jag ju inte bry mig.


Nu måste jag äta middag.

Min superduktiga syster har vunnit en basketmatch till och är nu vidare till slutspel i slutspelet. Final eller något.


Hoppas allt inte bara rinner iväg nu. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se