Direktlänk till inlägg 16 april 2007

Satsjö-Duffness 100 år

Av Anna - 16 april 2007 18:46

Nu går det fan i mej för långt. De har satt upp massa jävla flaggstänger längs vattnet. Text på flaggorna:

Saltsjö-Duvnäs 100 år!


Det var inte det värsta. Det värsta var att flaggorna vajade lite i vinden och vattnet glittrade och solen stog lågt och gav allting ett guldaktigt skimmer. Fucking jävla cp Duvnäs!!!


BUP suger också. Kvinnan sa massa andra kloka saker idag. De gick ut på att jag var bra och att jag skulle fortsätta kämpa och skit. Men jag tål inte hennes sätt att se på mig. Jag blir galen!

<>Jag sa ännu klokare och djupare saker än hon, och hon fattade inte hur smart jag var.

<>INGEN FATTAR NÅGONTING!

Jag grät idag också. Men det kändes inte som någon lättnad. Det gjorde inte ont att gråta. Det kändes helt annorlunda än vanligt. Det var lika varmt och jag var lika meningslös.


Jag höll på att gråta hela vägen hem.

Saltsjö-Duvnäs trevliga invånare gav mig konstiga blickar.

Det känns inte. Ingenting känns över huvud taget.

Allting är bara dimma.

En dimma av vackra bilder och fantastiska omgivningar.

Jag passar inte in här.


Ibland undrar jag om det hade varit annorlunda om jag hade varit vacker. Det verkar så konstigt, för jag är inte deppig för att jag är ful. Inte direkt i alla fall.

Men om jag hade varit vacker (eller åt minstone lite söt) så hade jag blivit bemött på ett annat sätt, och då hade jag kanske varit lyckligare.

Världen är så många olika saker samtidigt. Det borde inte räcka.


Jag är sjukt trött i kroppen. Jag orkade knappt gå de sista stegen hem.


Vad fan spelar det för roll?

Vad kan jag göra?

Det känns inte, det bara syns.


Saltsjö-Duvnäs är ett praktexempel på välpolerad yta. Alla glänsande dyra bilar och blonda söta ungar som inte verkar fatta att fattigdom, rädsla och smuts finns på riktigt. Villor som är typ som berg och segelbåtarna som är så vita så att det sticker i ögonen.Till och med solen älskar Saltsjö-Duvnäs.

Men det finns ingenting här.

Ingen sanning

Inget medlidande

Inget annat än väluppfostrade människor som artigt river ut varandras hjärtan.


Jag älskar att chocka dem med min fulhet.

För ingenting kan vara vackert utan en ful detalj

Jag bekräftar omgivningens skönhet

Förstör

:D


••••••••


Imorgon har jag nationellt prov i engelska.

Jag orkar inte tänka på att jag snart måste lämna älskade tråk-L'Estradska.

Jag orkar inte tänka på vad som ska hända sen.

Jag vill


Niklas får inte vara sjuk

jag ska slå honom när han kommer tillbaka

Allt går åt helvete

Jag är så jävla värdelös (inga kommentarer på den tack)


NA keeps me aliveIdag dansade jag vals med skolmorfar.

Snurrade runt runt runt runt runt runt med Johanna.

Skrattade åt det nya Albert-skämtet

och dog i hjärtat


Jag är död

Prata inte med mig!

Bara NA


DÖD DÖD DÖD


Imorgon måste jag leva igen

Eller dö


Let's go back to the stars


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

16 april 2007 19:40

Du är faktiskt jättsöt så kom inte och säg något annat. teletubbiekram på dig!

 
adina

adina

16 april 2007 20:50

Du är jättesöt...saknar dig men det är faktiskt ganska mysigt på katthemmet.
kram

http://www.adiiina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se