Direktlänk till inlägg 15 april 2007

Söndag - bleee

Av Anna - 15 april 2007 16:22

Imorgon börjar skolan

Blee igen

Någongång den veckan är det nationellt prov i matte.

Typ döden


Läskigt nog är jag inte helt förstörd vid tanken på att lovet är slut

Det är sommar nu, och vi kan gå till kyrkogården och sola på rasterna, lunchen och EA:n

Jag får äntligen träffa bland annat Vicky som jag inte har sett skymten av på en hel vecka


Skiten tänker jag inte ens skriva om


Idag har jag haft ganska tråkigt

Pluggandet gick åt helvete och jag hann inte träffa Lillis


"Som en Romeo i jeans på din balkong

Jag är skuggan vid din skärmdörr än en gång

Och din klänning är som trasor i min hand

Och jag lämnar inga fotspår ens i sand" 


Haha vilket sjukt lov det har vart 

 
ANNONS
 
adina

adina

15 april 2007 20:06

jag kommer sakna dig oxå när jag e på prao
men både jag och katterna hälsar mjao...

http://www.adiiina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johanna

15 april 2007 21:28

Sluta citera Kent! NU! Gosh, det borde vara kriminellt.
Ursäkta mitt pms-iga humör. Allt är bara lite too much just nu. Imorgon skall jag till BUP. Jag kommer pissa på mig av skräck. Och jag är fortfarande sorgsen över Brokeback!!

Pusspuss

 
Ingen bild

Anni

16 april 2007 18:06

du borde inte alls sluta citera Kent!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se