Direktlänk till inlägg 13 april 2007

Livet leker

Av Anna - 13 april 2007 11:53

Positiva saker:1. Igår tränade jag och sen när jag kom hem gjorde jag lite sit-ups framför tv:n.2. Idag satt jag och solade i trädgråden i en timme.3. Vi har glass hemma4. Jag träffade Krillan igår på tåget.5. Det kom en brevbärare när jag satt i trädgården.6. Brevbäraren hade med sig ett brev.7. Jag bestämde mig för att kolla vad det var för brev.Det var ett brev från Nacka Kommun (min hemkommun). Nacka Kommun har en sak gemensamt med min kära moder. De vill hellre att hela världen ska vara en rättvis och trevlig plats än att deras "egna" ska ha det lite extra bra. Nacka gymnasium tar in alla elever på lika villkor, oavsett varifrån de kommer. Men eftersom ingen annan kommun gör så, så hamnar vi Nackabarn i en jobbigt situation.Det vackra brevet berättade att Nacka gymnasium inte kommer att starta någon SP/Språk inrikting i höst. Det visste jag redan.Brevet berättade också att jag därför kunde söka till SP/Språk i någon annan kommun på samma villkor som de som bor där. SÖDRA LATIN NÄSTA!!Min reaktion gick ut på att först ge upp ett mesigt lite glädjeskrik och springa två varv runt vardagsrummet. Sen ringde jag Johanna och tjutade lite till. Jag är fortfarande lycklig och har nästan glömt bort de negativa sakerna:1. Jag blir varken piggare eller snyggare av att träna.2. Jag blir inte snyggare av att sola heller. Bara prickig.3. Jag borde inte äta så mycket socker.4. Jag saknar Krillan & Crew.5. Jag kanske ändå inte har tillräckligt höga betyg för att komma in på Södra Latin6. Jag vet fortfarande inte vad Gud/Allah försöker säga mig. Men jag tror att det kan ha med tur och otur att göra.Nu ska jag fixa mig lite och äta lunch och sedan bege mig till Lillis för psykopatdag.Det är fredagen den 13:e. hjälp!!

 
ANNONS
 
adina

adina

13 april 2007 14:21

söt bild...vi har oxå glass hemma men det är ingen god glass. nu ska jag gå ut och lapa lite sol.
kram.

http://www.adiiina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Barkisen

13 april 2007 22:20

Att Mina kommer in på Södra Latin gör Johanna MEGAGLAD, för annars skulle Johanna sakna sin Mina hela dagarna så att HON GICK SÖNDER. Och nu ska Johanna sluta prata om sig själv i tredje person.
Men på riktigt. Jag tror att det är ett tecken, eller ett mirakel, eller Gud/Allah/Buddha/Ödet/Världsalltet som försöker visa oss något som vi inte lyckats se än, men som det är viktigt att vi får syn på.

Puss puss, jag älskar dig mest glöm aldrig det :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se