Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 5 mars 2007 19:48

Nu försöker kvinnan säga att hennes mage putar ut. Tyst innan jag blir arg och biter dej i örat, säger jag.Men på sätt och vis känner jag mig lite lycklig (ja, jag har ett hjärta av sten) att såna som Anni också kan känna sig feta. Det betyder att man inte nödvändigtvis måste vara fet bara för att man ser sig själv så. Och så bekräftar det min teori om att självuppfattningen inte måste ha så mycket att göra med hur man egentligen ser ut.Jag tror på en sak:"Man kan inte se sig själv"Skuggfåglar.Jag vet att man inte kan lyssna på sig själv, och att jag inte kan se eller förstå mig själv.Men jag vet inte om det är så med alla.Lillsunde verkar antingen ha missuppfattat sig själv eller (förhoppningsvis) är hon osäker precis som jag. I så fall betyder det att jag inte är den enda som är galen, och kanske att jag inte är galen alls :DNu ska jag lägga hit en bild som jag tog idag. Den är fin, men det ser inte ut som jag.FasenJag tänker alltid låtsas att jag ser ut så. Och att jag har långa ben och lite annat smått och gott.

ANNONS
Av Anna - 5 mars 2007 19:42

Nu har jag lyckats skicka över massa bilder från min mobil till datorn. Så jag lägger in några här.Skåda min fotoförmåga :D

ANNONS
Av Anna - 5 mars 2007 19:04

Jag försökte göra en såndär snygg treordstitel som de har i typ Harry Potter-böckerna (och alla andra piffiga barnböcker).Idag har jag varit på stan med Lillis och Barkis. De är allt bra söta.Den värsta biten var när Lillis försökte påstå att hon såg tjock ut. Det är svårt att bestämma sig för hur man ska reagera i en sådan situation. Hon är den minst tjocka person jag någonsin träffat (med eventuellt undantag för Molly "Börjling"(<---tråkigt internskämt som ingen som läser min blogg fattar)).Höjdpunkter fanns det dock gott om. Jag blev av med min kortbetalningsoskuld och köpte massa konstiga hudvårdsgrejer på H&M. Och så provade Johanna en Tomas Dileva-klänning som hon var väldigt magnifik i. Hon såg ut som en blå ängel ungefär. Jag provade en jättesöt tunikagrej som var i något tunnt och glansigt vitt tyg. Den ville jag ha. Men den kostade 600 kr, och eftersom jag är en snål fattiglapp så blev det inget av det köpet. I alla fall inte idag. Om jag köper den så ska jag kanske ha den på våran avslutningsbal. Då skulle jag inte se ut som alla andra i alla fall. Det skulle vara det bästa egentligen om jag kom i den, och Johanna kom i Tomas Dileva-klänningen. heheheOrdet psykologi i min fyndiga rubrik symboliserar dagens psykologiska händelser i Ektorp centrum. Det är annars sällan det händer något där. Men idag infann jag mig i detta döda köpcentrum för att besöka min psykolog.Det blev nästan lika stelt som jag hade trott, men inte lika hemskt deprimerande.Sen var det sportlovet också.Jag har lyckats ladda över en bild från min mobil till datorn, som jag tog på Storhogna Fjällhotell och Spa. Det var där jag tillbringade mitt sportlov, för att undvika missuppfattningar.Puss på alla, för nu måste jag gå och äta.

Av Anna - 4 mars 2007 22:45

Nu måste jag ge mig själv priset för de minst intressanta omröstningarna.HA HA HA

Av Anna - 4 mars 2007 22:31

Nu är Anni också hemma, och imorgon ska jag träffa henne och Johanna och göra mig av med alla mina pengar.Wie!Idag har jag sett en dokumentär på TV om en bondegubbe som inte hade några maskiner utan bara hästar och kossor. Han var ganska söt. Fast filmen var lite sorglig, för han levde typ helt ensam. Man tyckte synd om honom helt enkelt. Och sentimentala jag började nästan gråta.Jag vill bli regissör tror jag. Eller jobba med film. Det fascinerar mig att kunna skapa en sinnesstämning sådär. Fast jag är väl inte den enda, och knappast den största talangen heller.Så oroar jag mig för gymnasiet också. Tänk om det är astråkigt. Fast vissa saker verkar kul.Det verkar alltid så intressant när man pratar om skolämnen och sånt. Men sen när man väl ska börja med pluggandet, då är det inte lika kul längre. Så är det typ alltid, och det är en av orsakerna till att min matte går åt helvete.Men nu känner jag att det här inlägget börjar bli alldeles för ointressant.Puss puss puss

Av Anna - 4 mars 2007 14:49

Jag kände en viss skyldighet att skriva ett längre inlägg. Bloggen ser ännu hemskare ut när den är tom.Jag är hemma. Har typ astråkigt, men i alla fall.Johanna är också hemma, och det är ju lyckosamt i alla fall :DIdag ägnar jag dagen åt att städa. Eller åtminstone hade jag tänkt det. Nu är typ solen påväg ner snart, och jag har fortfarande inte börjat.Sen ska jag gå på en promenad med min syster och prata och känna mig hälsosam, och sen så ska jag räkna matte i kväll.När jag blir lite friskare (gärna även mentalt) så ska jag börja träna som en riktig liten Lillsunde, och så ska jag försöka inspireras av Anni att äta nyttigt också. Tänk så hälsosam jag kanske kommer bli...Imorgon ska jag till min psykolog. Det har lett till en ångestladdad helg. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig hos psykologen. Fast jag har bara varit där en gång, så man får väl räkna med att det blir bättre med tiden. Hoppas...Sen är det skola igen, och det är ju jobbigt. Men det börjar bli vår. Så nu kan man planera massa sommargrejer och vara lycklig över det!Hoppas jag får följa med maffian till Gotland och att det inte krockar med något annat. Jag ska kanske till Mariestad med Elsa och Elin också. Guuud så mysigt det ska bli!!Fast jag panikar lite över att sluta nian. Det är som att lämna tryggheten eller något. Fast det där tjatar jag ju jämt om, och nu måste jag börja träna.Puss puss puss

Av Anna - 2 mars 2007 17:40

Ja, jag är hemma.Men jag orkar inte blogga.Blä

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se