Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 24 mars 2007 15:08

Idag vaknade jag klockan 10.52 av att Elin ringde. Fast det var jag som hade sagt åt henne att ringa, så jag får väl skylla mig själv.40 minuter senare var jag påväg hemifrån. Det är typ värsta rekordet för min del (för att vara helg i alla fall).Vi åkte till SOUK-gallerian som ligger där Debenhams låg, och jag hittade ett skitfint linne på TopShop som jag ska köpa någon gång i framtiden.Sen fikade vi på Kulturhuset och funderade på massa stora och små frågor. Bland annat gymnasium (vilket antagligen var ganska uttröttande för Elins del), EMOs och Elins bilduppdrag.Det känns litegrann som att jag fortfarande sover. Typ bedövad, om man säger så.Nu ska jag engagera mig i något. Hahaha

ANNONS
ANNONS
Av Anna - 23 mars 2007 16:19

Ibland måste man glo på lite Gaspard-bilder och tänka på en plats där allting inte är så jävla krångligt hela tiden.Det fuckigaste är att det typ är mig det är fel på, och inte min omgivning.En sak har jag i alla fall fått reda på idag. P är alldeles för självcentrerad för min smak, och från och med nu tänker jag bara skita i honom och hans jävla kompisar. Fuck fuck fuck!!Jag borde egentligen ringa Elsa och kolla när vi ska sticka. Men jag måste bara ladda upp mig lite först. Jag är typ helt slut. Både psykiskt och fysiskt.Jag hatar falska och elaka ungdomar, och för tillfället ser jag dem över allt. Det är som att det inte finns avslappnade människor någonstans. Ska bli skönt att träffa Elsis och dem ikväll. De är lite bättre människor helt enkelt.Blubb

Av Anna - 22 mars 2007 16:49

Idag var det en snygg göteborgare i vår skola. Lyssna inte på Lillis!Fast jag gjorde typ bort mig fett mycket när jag skulle försöka snacka med honom.Sedan åkte jag till min psykolog, och det var faktiskt jättebra idag. Först trodde jag att det skulle vara jobbigt och att jag skulle börja böla. Men det gick bra, och jag blev riktigt glad av det hela. Glömde nästan göteborgaren.Men sen ringde jag Lillis, och då visade det sig att de typ hade träffat dem och visat dem till Gallerian och massa saker. Blä på BUP för fan!Men han var typ ändå fett asocial, sa Lillis och BD.Min lillasyster tycker också att Gaspard Ulliel är snygg. Hon har bra smak den lilla sötnosen.Imorgon har vi idrott och musik. Det ska bli skönt. Fast jag hoppas ändå att Niklas blir frisk, så jag kan skriva om hela jobbigheten i IUP-boken.Puss på alla(speciellt Pillow, NA och Göteborgaren)

Av Anna - 22 mars 2007 12:03

Idag har vi två stycken Göteborgare här. De tycker vi är asociala. blee, de är fula. /Anni

Av Anna - 21 mars 2007 20:14

Gaspard är inte snyggast i världen. Egentligen tror jag inte att man kan vara snyggast i världen. Det finns inte helt enkelt.Skönhet är något som människorna har uppfunnit för att skapa ångest. Kärlek är nog också det.Det här är de sjukaste stunderna i mitt liv. När jag sitter i vårat tomma vardagsrum och lyssnar på musik och det är mörkt ute och hela paketet. Det är som att jag flyter in i någon annan dimension. Som att jag börjar se sambanden. Som att jag tappar alla begreppen och bara försvinner. Allting verkar mycket lättare då.Usch, typ Ochrasy eller något. Jag är nog ganska patetisk.Idag har engelska läraren och matteläraren blivit sjuka.Jag börjar få en läskig känsla av lärarna tycker illa om mig. Hittills har alla lärare som jag skulle ha haft lektion med blivit sjuka precis innan mina lektioner. Alla utom en.Och Niklas är fortfarande inte frisk.GråtJag är lite trött på skitenmen jag får väl skylla mig själv bara"Good morning Herr Horst" handlar typ om munspelsmannen. Det är dagens insikt, eller något.

Av Anna - 21 mars 2007 10:41

Jag börjar påverkas av min omgivning

Av Anna - 20 mars 2007 20:48

Alva är förkyld och har dämpad hörsel. Det får ganska otrevliga konsekvenser. Jag kommer avlida av tinitus.Idag har jag haft en analyserande diskussion med Lillis om gymnasium. Det var skönt, för vi tyckte ganska lika. Jag tycker mycket om Lillis :PNiklas var sjuk idag. Och det var negativt. Jag var väldigt ineffektiv hela dagen.Men jag är ändå duktig, för när jag kom hem så läste jag lite i NO-häftet och gjorde ett försök (tyvärr ett misslyckat sådant) till att skriva klart Svenska-texten. Jag litegrann dyrkar Jonas Hassen Khemiri. Fast inte lika mycket som Johanna dyrkar Kafka...I alla fall så är jag nöjd med mig själv, för jag har inte fått såhär mycket skolarbete avklarat på bara en dag sen typ någon gång innan jul.Imorgon är det matte *djup suck*. Jag ska göra någon läskig diagnos, och eftersom jag inte har rört matteboken på snart tre veckor så känns det lite olycksbådande.Helvetes jävla cp kossa!!! Jag hatar det här!Inte mattenmen nu måste jag tydligen gå

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se