Direktlänk till inlägg 28 mars 2007

NP, NA och en jävla massa engelska

Av Anna - 28 mars 2007 18:13

Idag hade jag engelska hela dagen. Snyft, någon där uppe hatar mig.Nationella provet gick i alla fall hyfsat, men jag vågar inte uttala mig om det med tanke på vad som hände med svenskan.Jag blev klar väldigt fort i alla fall, och när resten av maffian var färdig så gick vi till kyrkogården och åt glass och solade. Johanna och Anni satt och skrålade "Prison Bitch" med höga röster medans Johanna förnöjt lekte med en nyfunnen vän (en pinne som låg på trappan där vi satt).Efter ett tag flydde jag, Vicky och Sparris.På eftermiddagen höll jag på att bryta ihop när det visade sig att vi skulle ägna ytterligare en engelskalektion åt att leka meningslösa men dock väldigt pinsamma lekar.Jag deltog inte på hela lektionen. Men smörig som jag är så lyckades jag få Åsas godkännande till att ägna mig åt något annat än lekarna.Efter skolan gick jag och Lillis till TopShop igen, men linnet hade inte kommit dit ännu. Så vi ska återvända på torsdag igen.Vi promenerade en hel del och diskuterade NA, gymnasium och lite annat smått och gott.Nu är jag hemma och är för trött för att ta tag i något, som vanligt med andra ord.Det sorgligaste är att min bildanalys ska vara klar på måndag, och jag har fortfarande inte valt bild. Skiten ligger i att jag har MVG i bild, så jag kan inte sänka mig där. Om jag hade haft VG så hade det inte spelat någon roll ifall jag sänkte mig eftersom jag ändå måste ta bort ett VG i nuläget.Fast jag antar att jag ändå hade behövt göra analysen för att inte få dåligt samvete.Ikväll ska jag titta på fotboll, oavsett vad maffian anser om saken.Puss på er gullungar!(Förresten är det Gotland eller Vickys landställe som gäller?)

 
ANNONS
 
Jessika

Jessika

29 mars 2007 17:44

Tänkte bara säga att jag tycker at du skriver jättebra! Otroligt kul att läsa! Keep up the good work :P
// Jessika (Kajsas ansvarsgrupp :P)

http://jessika

 
Ingen bild

brötli

4 april 2007 11:55

Jäklar vad bra du är på att skriva! Bli journalist eller författare eller vad fan! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se