Direktlänk till inlägg 27 mars 2007

Pluggis wannabe

Av Anna - 27 mars 2007 20:18

Idag har jag läst två kapitel i en näringslärabok som jag fick låna av Vicky. Det gick bra och jag lärde mig typ asmycket om hjärt- och kärlsjukdomar!Sen har jag hjälpt mamma att duka till Alvas lilla födelsedagsmiddag som vi ska ha idag. Fast Alva är och tränar, så det är inga släktingar här, utan bara familjen. Bordet blev i alla fall jättefint!Imorgon har vi natinellt prov i engelska, och jag blir typ helt förlamad av skräck bara vid tanken. Det här är min chans att höja mig liksom.Det äckligaste är att det är uppsatsskriving, jag kommer bryta ihop. Så ska jag vara högst upp i skolan också, så jag kommer behöva inleda med att springa uppför typ elvatusen trappor. BLÄK!Sen har jag insett att jag missar matten igen, och det borde kanske kännas positivt, men just nu skapar det bara ännu mer stress. Jag vet liksom inte ens vad jag behöver träna på ännu, och nationella provet i matte närmar sig. jag får väl söka upp Katarina och be om den där diagnosen imorgon. Fy satan! Jag kommer ha engelska hela dagen.Jag har lyckats riktigt bra med att vara snäll mot min familj på Alvas födelsedag. Kanske beror det på att de knappt har varit hemma. Jag är ändå stolt.Puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se