Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

::::::::Nothing's fine, I'm torn::::::::

Av Anna - 26 mars 2007 18:09

Dagen startade med en liten mental breakdown. Eller egentligen en rätt rejäl. Jag mådde inte så bra i morse helt enkelt.Fast sen bet jag ihop och åkte till skolan, och där hade jag spanska. Det fick mig på bättre humör faktiskt. Spanskamänniskorna är roliga de :D Dessutom får jag bra självförtroende av spanskan eftersom det är det enda ämnet som jag fortfarande är relativt bra på.Efter lunch hade jag SO, och det var inte lika kul. SO:n förvirrar mig mycket, och jag är som vanligt alldeles för slö för att plugga.Vi kollade på en film om Auschwitz, i alla fall. OCh den var hemsk naturligtvis.Sen var det samling, och då åt jag chips som jag fick av Madde.Efter skolan gick jag och Lillis till SOUK och försökte hitta mitt linne, men det verkade va slut. BLÄK.Sen köpte vi youghurtglass i Gallerian och gick till Kungsan och åt den. Det var supermys!!!Vi promenerade runt lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var sommarväder och över huvud taget helt underbart.Dagens ögonblick:När jag och Lillis satt i solen och åt glassDagens upplevelse:När det flög tre svanar över huvudet på oss och nästan lyckades bajsa på oss.Dagens ord:Mespropp (Uttalat av Veronica under SO:n)Dagens låt:Thorn av Natalie Imbruglia. Dels för att den är bra och dels för att jag känner mig lite thorn.

 
ANNONS
 
adina

adina

26 mars 2007 20:36

tyckte du verkligen att dom där chipsen var goda????
jag är typ den ända i världen som inte är helt säker på att jag vekligen gillar chips...
puss

http://www.adiiina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se