Direktlänk till inlägg 25 mars 2007

::::::Hemma::::::

Av Anna - 25 mars 2007 17:46

Nu är jag hemma igen.Jag tror inte att jag pallar stationsgympan idag. Jag kommer somna eller spy. Eller något.Det är lite våraktigt väder ute, och naturligtvis gör det mig sentimental.Ikväll ska jag och Alva ut och spela basket hela natten. Fast Alva är inte helt övertalad ännu, jag får jobba lite på det.Egentligen borde jag rensa pappas mail just nu, men jag känner inte för det. Jag borde städa mitt rum också, och träna på spanskaglosorna. Men det får gå som det går.Jag litar på Gud helt enkelt.Vad är det för fel på folk? Varför? Varför? VARFÖR?Nu kom jag på en sak jag måste göra. (Inbilla er bara inte att det är något nyttigt eller över huvud taget meningsfullt)Vill någon följa med mig till TopShop i veckan?Puss

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

25 mars 2007 17:56

jag hänger med och köper linnet eller vad det nu var, vilken dag ska vi gå??

 
Ingen bild

Anni

25 mars 2007 18:10

imorgon blir perfekt för då har jag inga planer! då kan jag passa på att kolla efter en klänning till mig.

 
adina

adina

25 mars 2007 19:26

jag sätter 5 kronor på att ditt rum inte är stökigare än mitt.
var ligger topshop?

http://www.adiiina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se