Direktlänk till inlägg 24 mars 2007

::::::::::::::Later::::::::::::::::::

Av Anna - 24 mars 2007 17:59

Alva gör en inbakad fläta på mig.Det gör jävligt ont!Det var längesen jag hade fläta, men nu är det dags igen :POkej, jag är inte alltför vacker med inbakad fläta faktiskt. Men nu har jag lovat Alva att jag ska ha den.Jag kan ju ta ut den efter jag har stuckit i värsta fall. Hoppas inte Alva läser det här :SJag vet att det här inlägget inte är så spännande, men den här gången har jag faktiskt en bra ursäkt, och det är att Gaspard-bilden ska hamna längre ner så bloggen blir mer estetisk. (eller ärligt talat för att min presentationsbild ser så ful ut när Gaspard sitter där bredvid med sin snygghet).Nu kom jag plötsligt på att i och med att jag köpte fika mm idag så kommer jag inte ha råd med både Topshop-linnet och H&M-tröjan som jag hade tänkt köpa.Vad att göra?Det har varit Brasilien-Chile på TV. Jag kollade lite på det med pappa. Matchen var på Ullevi, och då blev jag nostalgisk. Både minnen från de två basketfestivalerna jag har vart på, och från vissa Göteborgska kontakter jag har bekantat mig med under veckan.BläkNu borde det vara tillräckligt med intetsägande text för att få bort Gaspard-bilden från början av bloggen.Usch, så patetiskt.Hejdå

 
ANNONS
 
madde

madde

24 mars 2007 18:46

heejsan,sötis haft en bra helg?? vi ses på måndag,, älskar dig pusspuss

http://thedramaqueen

 
adina

adina

25 mars 2007 10:04

jag såg oxå lite av brasilien-chile men jag blev mest lessen att det var sol och varmt i göteborg...brasilien är så duktiga men synd att några fans sprang in på planen..
puss och kram

http://www.adiiina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se