Direktlänk till inlägg 4 mars 2007

Stort leende :D

Av Anna - 4 mars 2007 22:31

Nu är Anni också hemma, och imorgon ska jag träffa henne och Johanna och göra mig av med alla mina pengar.Wie!Idag har jag sett en dokumentär på TV om en bondegubbe som inte hade några maskiner utan bara hästar och kossor. Han var ganska söt. Fast filmen var lite sorglig, för han levde typ helt ensam. Man tyckte synd om honom helt enkelt. Och sentimentala jag började nästan gråta.Jag vill bli regissör tror jag. Eller jobba med film. Det fascinerar mig att kunna skapa en sinnesstämning sådär. Fast jag är väl inte den enda, och knappast den största talangen heller.Så oroar jag mig för gymnasiet också. Tänk om det är astråkigt. Fast vissa saker verkar kul.Det verkar alltid så intressant när man pratar om skolämnen och sånt. Men sen när man väl ska börja med pluggandet, då är det inte lika kul längre. Så är det typ alltid, och det är en av orsakerna till att min matte går åt helvete.Men nu känner jag att det här inlägget börjar bli alldeles för ointressant.Puss puss puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se