Direktlänk till inlägg 4 mars 2007

Städdag med Alva

Av Anna - 4 mars 2007 14:49

Jag kände en viss skyldighet att skriva ett längre inlägg. Bloggen ser ännu hemskare ut när den är tom.Jag är hemma. Har typ astråkigt, men i alla fall.Johanna är också hemma, och det är ju lyckosamt i alla fall :DIdag ägnar jag dagen åt att städa. Eller åtminstone hade jag tänkt det. Nu är typ solen påväg ner snart, och jag har fortfarande inte börjat.Sen ska jag gå på en promenad med min syster och prata och känna mig hälsosam, och sen så ska jag räkna matte i kväll.När jag blir lite friskare (gärna även mentalt) så ska jag börja träna som en riktig liten Lillsunde, och så ska jag försöka inspireras av Anni att äta nyttigt också. Tänk så hälsosam jag kanske kommer bli...Imorgon ska jag till min psykolog. Det har lett till en ångestladdad helg. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig hos psykologen. Fast jag har bara varit där en gång, så man får väl räkna med att det blir bättre med tiden. Hoppas...Sen är det skola igen, och det är ju jobbigt. Men det börjar bli vår. Så nu kan man planera massa sommargrejer och vara lycklig över det!Hoppas jag får följa med maffian till Gotland och att det inte krockar med något annat. Jag ska kanske till Mariestad med Elsa och Elin också. Guuud så mysigt det ska bli!!Fast jag panikar lite över att sluta nian. Det är som att lämna tryggheten eller något. Fast det där tjatar jag ju jämt om, och nu måste jag börja träna.Puss puss puss

 
ANNONS
 
Ingen bild

JohannaBD

4 mars 2007 15:10

ska du på 17.30 gympa idag?

 
Ingen bild

JohannaBD

4 mars 2007 15:14

min charm var oemotståndlig helt enkelt ;)
eller så kan det bero på att jag klagade på att jag fick ont i ryggen av min gamla säng (man får faktiskt ljuga lite) och då passade jag på att föreslå en extra bred. mamma kanske hade dåligt samvete över något, vad vet jag, men sängen står iaf i mitt rum nu!! lycka!!
jag ska rida imorgon på eftermiddagen, men vi kanske kan göra något mitt på dagen om vi går upp rätt så tidigt. jag har typ världens shoppinglista med saker jag ska köpa (jag har slutat med hetsätandet och gått över till hetsköpandet) så om du orkar kanske du vill följa med på en vild dag på stan! (det där lät töntigt).

Nu blev det en lång kommentar.
Puss och tuss

 
Ingen bild

JohannaBD

4 mars 2007 20:43

jag ska träffa lillis klockan tio på skanstull, men du kan ju haka på oss senare om du inte orkar gå upp så tidigt.
Haha södra latin är typ 65 procent tjejer, och då har man räknat in alla naturklasser och musikklasser, så på sam-linjen går det typ tre killar och 150 tjejer. Jag får väl bli lesbisk i värsta fall.

Puss puss virveltuss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se