Alla inlägg under februari 2007

Av Anna - 3 februari 2007 16:40

Nu fryser jag igenJag vet inte vad jag ska skriva.Jag är livrädd för gymnasiet, för de kommer säkert mobba mig där. Eller så kommer de bara vara allmänt otrevliga. Sånadär människor som alltid ska tävla om allt. Såna som jag.Jag hatar det.Jag tycker bara man borde ta hand om varandra.Men jag kan inte vara trevlig och snäll själv. Så jag har väl ingen rätt att kräva något sånt av min omvärld.Nu är det mörkt ute...Om Madde missade tåget så kommer nästa om fem minuter.Depp depp deppVarför är jag så värdelös på att bara vara nöjd. Jag kan inte klara mig själv. Jag bara sätter mig och deppar.Jag är rädd för allting som gör ont.Feg och mesig.Och så fryser jag.Det är mysigt ljus här inne. Men ändå så tomt.Jag tänker flytta till Afrika. På riktigt.De har allt vi inte har.Gräset är alltid grönare på andra sidan ån.Gud så tråkig jag är.

ANNONS
Av Anna - 3 februari 2007 16:28

Idag har Madde varit här, och det har varit mysigt. Fast avslutningen blev lite brutal. Vi kom på fem minuter för sent att vi borde ha gått till tåget, så Madeleine fick springa iväg. Jag hoppas att hon inte gick vilse eller något.Har lite ont i magen över det där faktiskt. :(Usch usch.Jag vill ha sommar!!!!

ANNONS
Av Anna - 1 februari 2007 21:43

Det är tyst i mitt hus. Jag tror att min syster har gått och lagt sig eller så läser hon eller något.Det är ganska harmoniskt faktiskt.Jag har kommit över mitt självhat och känner mig relativt nöjd och glad.Fast kanske var det bara det där konstiga teet jag drack.Gitarren står i ett hörn och skänker mig stresskänslor. Men teet är starkare, så jag låter mig inte stressas.Önskar att jag kunde spela lite bättre gitarr. Då skulle jag sätta förstärkaren på max och spela värsta konseren så att Alva vaknade och skrek på mig.Jag är nog inte helt harmonisk i själen. Jag har lust att reta någon. Eller helst av allt krossa något.Jag tror att jag är lite galen.Gud vilken meningslös text. Men så går det när man har tråkigt och inte orkar ta sig an sitt liv.Idag har jag haft lite minnen. De typ dök upp när jag satt på tåget hem. Jag vet inte varför, men jag började tänka på hur mitt liv var när jag gick i typ 3:an och allting som har hänt mellan. Det är så sjukt att tänka att det faktiskt var jag.Bara det som hände för ett år sedan känns långt borta. Som någon annans liv.Usch, nu kommer jag börja fundera över typ meningen med livet snart. det är inte bra, för då bilr jag typ ännu mer galen. Och så deppar jag ner mig själv.Jag ska gå upp och reta Alva lite istället. Fast då kommer hon bara slå mig, och sen blir jag sur. Usch, så krångligt.Suck och stön.Jag vill åka till en sommaräng och bo där resten av mitt liv.Men min högsta önskan är att min äckliga finne ska försvinna.Eller kanske inte den högsta.Men jag vill inte ha den kvar.Imorgon har vi idrott.Hoppas vi ska spela någon bollsport. Det brukar jag gilla.Musikprojektet tänker jag inte klaga mer på. Jag litar på Tannaz sångröst helt enkelt.Gud så tråkigt det här blir. Hoppas ingen unge lider av tvångstankar och känner sig i behov av att läsa klart texten. Ojdå, Johanna. Förlåt, men jag orkar inte resa mig från fåtöljen. Fåtölj? fotölj? Vilket sjukt ord...Usch och fy på tråkig kall vinter, stora finnar, rutin och tråkigheter.Låt oss istället tänka på varma sommarkvällar, badväder och snygga killar. Piiiiillooooow :DDet bästa vore om man inte behövde äta för att överleva. Jag gillar inte mat.Man mår bara dåligt av det. Blir äcklad och får dåligt samvete och.....nej men usch. Jag låter som ett anorexiabarn. Men det är jag inte. För jag äter mycket. Jag njuter bara inte av det.Min spegelbild i fönstret ser ganska söt ut. Lycka :DFast man blir ju snyggare i dämpat ljus.Det är fullt med äcklig snö i våran trädgård! Bleee, säger jag bara.Om jag vrider lite på huvudet så ser det ut som att jag sitter mitt i snön. Alltså i speglingen.Nu är jag medveten om att jag tröttar ut eventuella läsare. Det är ganska härligt faktiskt. Att skriva massa meningslös skit :DNej, nu ska jag ärligt talat ge upp.Käre gode GudGiv mig en mening att levaNågot att sträva motOch ett tecken på att det går att uppnåTrååååkNejmen herre Jisses. Nu ska bulimina spela gitarr tills Alvisen blir galen.Puss

Av Anna - 1 februari 2007 16:11

Nu är det is på viken, och det såg helt underbart ut när jag gick hem från tåget. Då drömde jag mig tillbaka till i somras.Min finne får mig att känna mig vulgär. Som en stor fet äcklig häxa som tror att hon är snygg eller något.Därför har det varit en jobbig dag idag.Redovisningen gick någorlunda åt helvete, och musiken blev inte av.Det var gymnasiet som hade lagt beslag på musiksalen, och vi fick inte ens gå in och låna en gitarr.Så istället fick vi springa omkring och ha tråkigt medans vi väntade på att de skulle sluta.Men Johanna tröttnade naturligtvis på det också, så vi fick gå och äta utan någon gitarr. Sedan fick vi tillslut tag på en, men den var så ostämd så jag fick be skolmorfar att stämma den.Skolmorfar är jättetrevlig! Han har räddat livet på mig två gånger den här veckan. Först hjälpte han oss med projektet, och nu med gitarren.I alla fall så kunde vi träna lite sedan, och då gick det bra. Fast jag tror det kommer bli pinigt imorgon i alla fall.Himlen där utanför är alldeles rosa. Jag blir lycklig av att se den. Det är ju snart vår typ!Nu får jag panik om inte min finne försvinner snart. Den sänker mitt självförtroende till noll, och det står jag inte ut med!Dessutom är det tråkigt. Jag har ingenting att göra nu.Okej, jag måste typ plugga matte och projekt. Men det orkar jag bara inte...Nu vill min syster säga mig något.Puss

Av Anna - 1 februari 2007 07:33

Jag skriver ett inlägg på morgonen. JAG skriver ett inlägg på MORGONEN!Fast så mycket tid hade jag inte för jag måste gå nu!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se