Alla inlägg under februari 2007

Av Anna - 9 februari 2007 18:14

Nu har jag läst några av mina underbara söta omtänksamma vänners bloggar och insett vilken hemsk människa jag är.Jag bara stöter folk ifrån migoch är taskig i onödanoch orkar inte ställa upp när de behöver migoch räknar med att de ska offra allt för mig fast jag inte gör det för demJag är ju helt sjuk i huvudet.Förlåt för att jag inte är snäll mot erFörlåt för att jag aldrig orkar göra någontingFörlåt för att jag hela tiden klagar över mina egna problemFörlåt för att min blogg och allt jag säger bara är fullt med självömkanFörlåt för att jag skriver såhärJag förstår om ni skiter i mig. Det är lugnt vad jag skulle ha gjort.Jag skulle vilja säga att jag bryr mig om er väldigt mycket, men jag fattar hur falskt det låter när jag aldrig visar det.Jag vet inte vad jag ska göra.Det är som att jag inte klarar någonting. Och det är inte bara för att vältra mig i självömkan. Det är fakta.Basket - NejVänner - NejFamilj - NejSkolan - Nej, och det blir bara värreTräning - NejLycka - NejSjälvkänsla - NejHarmoni - NeverINGENTINGGetting my point?Jo, jag kom förresten på en sak. Jag kan skriva. Jag kan förmedla en känsla med ord. Det är jag väldigt bra på.Problemet är bara att jag inte har något intressant att förmedla. Så där rök den förmågan också.Sucka inte åt mig. Jag vet redan allt som är fel. Att jag inte borde dela med mig av mitt självhat.Att andra människor inte orkar höra om mina problem.Att jag inte fattar var gränserna går.Det är helt sant. Jag fattar inte ett skit, och kan därför inte klara av att leva som en respektabel människa.Om du kommer på något positivt får du dock gärna höra av dig. Det är kul med variation :DPuss

ANNONS
Av Anna - 9 februari 2007 17:40

Jag tränade inte idag.Jag utvärderade inte ordentligt.Jag har inte gjort någon av mina enorma läxor.Jag har inte planerat något roligt i helgen.Jag vill bara dö.Okej, Mina överdriver som vanligt. För jag ska faktiskt på bio med Elin och Elsa idag eller imorgon. Men jag känner mig ändå som en looser.Jag fattar inte vart min livsgnista har tagit vägen, men den är i alla fall inte kvar här.Jag orkar inte göra någonting, knappt ens glömma.För några dagar sedan insåg jag en sak om mig själv.Jag vet visserligen ingenting om vad smärta, sorg och rädsla är. Men jag är ändå ganska säker på att jag är mer rädd för att sitta fast. Att ingenting ska hända, någonsin. Och ändå orkar jag inte.Jag fattar inte vad det är för tillstånd jag har hamnat i.Jag ska hoppas på min psykolog. Och på något annat med.Sen så ska jag sluta oroa mig också. Det för bara dåliga saker med sig.Puss

ANNONS
Av Anna - 8 februari 2007 21:54

Idag har jag tillbringat 12 timmar i skolan.Fast 6 av dem tillsammans med Hannes och hans sköna humor. Så det går nästan att överleva ändå.Jag har visat föräldrar runt i vår skola och barn som kanske skulle börja där.Och imorgon ska jag få sovmorgonPuss

Av Anna - 7 februari 2007 17:51

Jag har tråkigtOrkar inte riktigt ta tag i någotJag åt frukost i morse, men missade morgonsamlingen i skolan.På förmiddagen hade jag matte, och det gick bra. Jag fattade allting ganska bra, men jag kände att jag dumförklarade mig själv inför den där mattegruppen en del gånger.Men jag är stolt, jag tänker inte klanka ner på mig själv. Vad nu det betyder.Sedan på eftermiddagen hade vi engelska. Jag har kommit fram till att jag suger på engelska, och det deprimerar mig.Men tack vare Johanna, Anton och Viccy så kände jag mig ändå lite lugn i den gruppen som jag kom i.Vi gjorde någotslags litet prov, och det fick jag bara ett fel på. :DMina läxor dittills:Matte= Ett långt kapitel om ekvationer till nästa vecka.Spanska= Många konstiga ord och lite sånt (till måndag)Engelska= En uppsats till nästa veckaDessutom har jag Nationellt prov i svenska imorgon.Tyck synd om mig!!!Men det räcker naturligtvis inte. För när jag kom upp till ansvarsrummet (helt flummig och trött) så visade det sig att vi skulle upp till miniaulan och få ett litet extraprov i NO som ska komma typ om några veckor. Mycket pluggande!!!BleeEn annan otrevlig sak med den här dagen var att en dum liten 4-5:a kom och mopsade upp sig mot mig. Han typ puttade bort mig från mitt skåp, och han var fett stark och allting. Jag sparkade honom hårt på smalabenen och skrek på honom, men han verkade inte bry sig.Barnen blir allt kaxigare alltså!!Bleee bleee bleePå eftermiddagen har jag haft tråkigt. Men jag orkar inte engagera mig.På måndag ska jag träffa min psykolog, och förhoppningsvis kan hon uppmuntra mig till att ta tag i mitt liv litegrann.Annars är det väl bara att lägga sig ner och sluta andas.Min älskade lilla änglasyster sitter bredvid mig och kollar på kläder i en postorderkatalog. Så söt hon är.Och så mycket kläder jag tänker stjäla av henne :DJag är pank, och det är otrevligt.Jag tänker bli rik när jag blir stor.Efter att jag har varit en prinsessa.

Av Anna - 6 februari 2007 14:04

Madde är en prinsessa. :DNu har jag tråkigt.Fast Nationella provet var lätt.Jag mår illa, för jag har ätit en yogurt och godis och massor med lunch.Tråkig dag...

Av Anna - 5 februari 2007 16:24

Nu har jag gjort om utseendet på min blogg igen. Den blev kanske inte den vackraste men jag tycker den är rätt mysig.Jag ska strax åka och fixa massa grejer på banken med min kära moder (ID-kort bland annat). Så det blir nog ett lite kortare inlägg den här gången. Till allas stora glädje.Den här dagen har varit ganska okej faktiskt. Fast den började med en panikartad språngmarsh till bussen.På spanska satt jag och flummade en hel del. men det var ganska kul i alla fall. Det gjorde inget att jag inte hade tränat på läxan, för det var ganska lätt ändå.På eftermiddagen bröt jag min diet genom att äta en stor glass. Jag satt nere på planet och lyssnade på Alice och Johannas Prison Break-snack hela tiden.Sedan kom skoltröjorna idag också. Det var lite pinsamt, för jag hade beställt en avslutningströja, en vanlig tröja och ett par byxor. Värsta L'Estradska-freaket :DI alla fall så var kläderna jättemysiga (även om de var typ två storlekar för stora) och jag tänker ha dem imorgon i skolan när vi har nationella prov. Jag kommer se ut som värsta luffaren, men det gör jag ju vanligtvis också. Så det spelar ingen roll.Puss

<3

Av Anna - 4 februari 2007 19:44

It's a God awful small affairTo the girl with the mousey hairBut her mummy is yelling, "No!"And her daddy has told her to goBut her friend is no where to be seenNow she walks through her sunken dreamTo the seats with the clearest viewAnd she's hooked to the silver screenBut the film is sadd'ning boreFor she's lived it ten times or moreShe could spit in the eyes of foolsAs they ask her to focus onSailors, fighting in the dance hallOh man!Look at those cavemen goIt's the freakiest showTake a look at the lawmanBeating up the wrong guyOh man!Wonder if he'll ever knowHe's in the best selling showIs there life on Mars?It's on America's tortured browThat Mickey Mouse has grown up a cowNow the workers have struck for fame'Cause Lennon's on sale againSee the mice in their million hordesFrom Ibiza to the Norfolk BroadsRule Britannia is out of boundsTo my mother, my dog, and clownsBut the film is a sadd'ning bore'Cause I wrote it ten times or moreIt's about to be writ againAs I ask you to focus onSailors, fighting in the dance hallOh man!Look at those cavemen goIt's the freakiest showTake a look at the lawmanBeating up the wrong guyOh man!Wonder if he'll ever knowHe's in the best selling showIs there life on Mars?

Av Anna - 4 februari 2007 17:23

Mina har ont i huvudet och är hostig i halsen :(Det var meningen att det här inlägget bara skulle innehålla självömkan. Men sen när jag loggade in så var det massa söta människor som hade skrivit snälla kommentarer, och då blev jag lycklig(are).Imorgon är det måndag. Jag blir trött bara av att tänka på det.Jag har (som vanligt) inte gjort spanskaläxan. Men den här gången har jag till och med kommit ihåg att jag borde göra den. Så nu måste jag sitta här och ha dåligt samvete för att jag inte orkar göra den.Idag har jag fått massa musik av Ellie-Pellie och Elsinha. Vi har bestämt att vi ska gå på bio på fredag också. Det ska bli mysigt. Hoppas bara inte jag har bokat in något annat då som jag har glömt. För då kanske jag dör litegrann.Min dator retas med mig.När jag skulle lägga in de nya låtarna på min iPod så blev det bara massa krånligheter. Jag nästan dog.Jag måste lära mig att alltid äta innan jag fixar med iTunes. Den här gången var jag hungrig, och det gjorde att jag blev ännu surare när det inte funkade.Stackars lilla Alva fick en rejäl utskällning när hon kom in i rummet för att hämta ett par strumpor. Och jag var väldigt nära att förstöra datoren, iPoden och min nya kamera.Ojojoj, så ointressant :DEn glädjande nyhet var i alla fall att Madde hann med tåget igår. Då slipper jag i alla fall en del av skuldkänslorna.Bläbläblä för nationella proven som vi ska ha på tisdag. Jag kommer göra bort mig totalt!Jag klarar bara inte av att sitta instängd i ett rum med ett tomt papper och vara tvungen att producera något på en förutbestämd tid.Jag kommer ställa mig upp och skrika eller något. Kanske bara skriva någonting helt uselt och sedan inte kunna komma på hur jag ska förbättra det. Det är så det brukar vara.Jag börjar komma fram till att jag inte vill gå i en kommunal skola på gymnasiet. Eftersom de har så traditionella inlärningsmetoder.De har ju typ sånadär prov hela tiden. Och så har man ingen möjlighet att fördjupa sig i saker man tycker låter intressanta.Hoppsan hejsan vilket litet MVG-barn jag låter som :D I alla fall så har jag arbetat upp en liten skräck för kommunala gymnasier. Och det hade väl varit okej om jag hade kommmit på det några veckor tidigare.Men nu är det liksom någon vecka kvar till vi ska vara klara med våran ansökan, och jag har typ bara kommunala gymnasier på min lista.Det här gör mig verkligen galen. Jag har typ inte hittat någon skola som jag verkligen skulle vilja gå i. Inte ens någon som har alldeles för hög poäng, men som verkar bra.Allt verkar bara så dåligt och konstigt och svårt.I L'Estradska ägnar jag typ hela mina dagar åt att driva omkring och göra ingenting. Sitta i caféet och prata med skolmorfar och titta på Pillow.De där lärarna måste vara blinda, för de ger mig bra betyg i alla fall.Jag menar, fatta vilken chock jag kommer få när jag kommer till en kommunal skola där man liksom arbetar effektivt hela lektionerna och bara har korta små raster.Jag kommer DÖ!Usch och bleee.Imorgon ska jag nog ha matte. Eller vad det nu var. Kanske engelska.Vi har blivit indelade i grupper i ämnena igen. Förut fick vi välja vilka lektioner vi skulle gå på. (Det är inte riktigt lika flummigt som det låter, bara nästan).I alla fall så känns det mycket läskigare med grupper. Då blir det mycket mer kontroll liksom.Fast kanske är det bra.Hoppas jag inte har engelska. Då kommer jag bli nervös och bara vara tyst hela tiden.Jag suger på engelska. Fast egentligen är jag bra. Fast ändå är jag dålig. Fast jag kan vara bra. Fast jag brukar vara dålig.Svenskageni :DFörhoppningsvis är det inga läskiga människor i min engelskagrupp. Då kanske jag kan få MVG tillslut. Och komma in på Värmdö. Och så kan det visa sig att Värmdö var en jättebra skola fast den var kommunal, och att jag inte alls ligger efter i skolan och att jag får typ nobelpris eller något.Nu tuggar pappa tuggummi jättehögt, och jag är sur.Jag bör nog avlägsna mig innan det blir världskrig.Puss pussGud så långa och tråkiga inlägg jag skriver :DPuss på Tannaz och Wintzell för era trevliga små kommentarer

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se