Direktlänk till inlägg 23 februari 2007

Mot en himmel av järn och gift och bly

Av Anna - 23 februari 2007 18:19

Imorgon sticker jag! Så nu kommer folk få stå ut med den fula bilden i min blogg i en hel vecka.HAHAHAHAHAKlagomål får framföras som kommentarer till något inlägg. Jag tänker inte sitta och oroa mig för att folk tycker att jag är ful på min bloggbild när jag är på semster :DSå skyll er själva. HAHAHAFrån och med nu är jag en självgod flicka. Jag tror på min egen skönhet och godhet och perfektion.Idag har jag lyssnat på SMK med Johanna och Lillis. Och Victoria, men det var liksom BD och Lillis som var de mest aktiva lyssnarna.Jag ritade en superfin teckning också, och så var jag funktionär på idrotten i skolan.Så har jag kramat Alice massa gånger också. Det får jag inte glömma. Jag har kramat massor med människor idag. Alla jag kom över. Fast Alice är den mysigaste.Sen åkte jag bussen hem, för jag missade mitt tåg.Och jag var dum nog att inte följa med maffian och fika. I och för sej hade jag inga pengar, men det hade säkert varit mysigt i alla fall.Nu har jag inte börjat packa ännu, och vi åker imorgon morgon. Så det är stillsam panik i mitt huvud.Jag har en Kentperiod nu. Till mina närmaste vänners (utom Lillis) skräck.Fast SMK var också bra. Det måste erkännas.Det bästa var ändå att vi lyckades reta upp omgivningen så jävla mycket med den musiken. Och att Johanna vägrade ge med sig och sänka basen :DNu ska här packas.Om jag orkar resa mig ur soffan alltså.Puss

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

23 februari 2007 19:18

Egentligen, varför är det så farligt att lyssna på Kent om man inte är emo??

 
Ingen bild

Tannaz

24 februari 2007 16:09

Angående omröstnig :
Du är värd mycket mer... Hoppas det ordnar sig ;) Kram // T

 
Ingen bild

JohannaBD

25 februari 2007 19:44

Budord enligt claes göran-religionen:
sänk aldrig basen bara för att en morot vill det.

ha det bra på sportlovet, och glöm inte att checka in min bilddagbok! www.dirke.bilddagboken.se
PUSS!

 
Tannaz

Tannaz

1 mars 2007 21:52

En artist ....// T

http://minvarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se