Direktlänk till inlägg 22 februari 2007

---Tomhet---

Av Anna - 22 februari 2007 20:04

Han har försvunnit.För att han trodde att jag skulle försvinna.Och han trodde rätt.För jag skulle försvinna.Men nu har han också försvunnit.Och han har försvunnit mer.För det var jag som skulle försvinna.För en gångs skulle var det han som skulle sakna och minnas.Men nej.Nu har han också försvunnit.Försvunnit.För alltid.Och istället för att glömma honom som jag hade tänktså måste jag minnas honomför att han glömde mig först.Så jävla orättvist.Han förstörde mitt försvinnande!!TomhetFast kanske hade allting varit annorlunda om det inte hade varit för den där grisen som förstörde förra gången. Då hade det bara varit vi två då.Ödet är lite extra ironiskt mot mig, verkar det som.Fan fan fan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se