Direktlänk till inlägg 21 februari 2007

---SJUK---

Av Anna - 21 februari 2007 12:56

Jag är hemmaDet är tråkigtPlus att jag är fett missnöjd eftersom jag missar matten, och kommer få asmycket att ta igen. Och engelskan som jag verkligen borde ha gått på eftersom jag vill höja mig där.Fast jag mår skit. Så det var nog inte fel beslut att stanna hemma.I alla fall så hoppas jag att jag blir frisk till sportlovet. Annars kommer jag bli så jävla arg.Blööö på sjukdomOch jag har en känsla av att jag kommer behöva ett mirakel för att hinna bli frisk tills på lördag.Jävla skit

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 februari 2007 17:08

jag var två millimeter ifrån att börja gråta på matten idag. jag är på steg 13 och bör vara klar med steg 15 nästa vecka

(jag har givit upp tetra C)

det är mycket dåligt att du inte är i skolan. du får för fan skynda dig att bli frisk!
with all my love, Johanna

http://www.bd.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se