Direktlänk till inlägg 20 februari 2007

Pengar växer inte på träd

Av Anna - 20 februari 2007 17:08

Men jag blir allt fetare för varje dag som går. Min psykolog var sjuk. Det var lite tråkigt.Grejen var att från början kände jag inte för att gå dit. Men sen när hon var borta så kände jag att jag hade kanske behövt det i alla fall.Det känns en liten bit meningslöst.Fast en positiv sak hände faktiskt. Jag träffade Elsa på bussen. Henne har jag inte sett på ett tag, så det var kul. Hon höll på och oroade sig för sin gymnasieansökan, vilket var tråkigt. Elsa är en trevlig människa. Henne skulle jag vilja vara om jag fick välja vem som helst.Fast man vet ju aldrig. Det är nog bäst att stanna i sin egen kropp tills Gud (eller någon) tycker att det räcker.Jag borde ägna mig åt att göra andra glada eftersom jag är så dålig på att vara lycklig själv.Jag är bara så förvirrad.Hoppas jag blir frisk snart, annars kommer jag lida mig igenom sprotlovet.Jag ska snowboarda med Alva och Mollsan. Det kommer bli kul, om jag inte är sjuk alltså.Imorgon har jag matte. Blöööö. Fast jag gillar min nya mattelärare, men jag har inte jobbat något av det vi hade i uppgift. Blöööö.Jag är så konstig, för jag tror alltid att jag är tillräckligt smart utan att jobba i skolan. Det är ju ganska sorgligt...Puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se