Direktlänk till inlägg 31 januari 2007

Lista

Av Anna - 31 januari 2007 21:11

Jag måste kopiera Kim, för jag bara älskar sånahär saker. ] Jag blir lätt brun.[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.[ ] Jag har en tatuering.[x] Jag är osäker över mitt utseende.[ ] Jag har haft/har tandställning.[ ] Jag har glasögon/linser.[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.[ ] Jag har mer än två piercingar[ ] Jag har fräknar.FAMILJ[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.[x] Jag har rymt hemifrån.[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.SKOLA/JOBB[x] Jag studerar.[ ] Jag jobbar.[x] Jag har somnat i skolan/jobbet[x] Jag gör nästan alltid mina läxor[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats[ ] Jag har fått sparkenEFARENHETER[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.[x] Jag har sett en fallande stjärna.[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.[ ] Jag har krockat i en bil.[x] jag har åkt skidor[x] Jag har medverkat i ett skådespel.[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.[x] Jag har aprillat någon.[x] Jag har åkt taxi.[x] Jag har ätit sushi.[x] Jag har åkt snowboard.ÄRLIGHET[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.[x] Jag har smygit ut utan lov.[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.[x] Jag har fuskat i ett spel.[ ] Jag har struntat i ett prov.ÖVRIGT[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.[x] Jag ser på nyheterna[ ] Jag dödar inte insekter.[x] Jag svär ofta.[x] Jag sjunger i duschen.[ ] Jag är en morgonperson.[x] Jag är en sportfanatiker.[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.[ ] Jag är bra på att baka.[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.[x] Jag är kär i kärleken.[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.[x] Jag är bra på matematik.[x] Jag tror på spöken.[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.[x] Jag är väldigt kittlig.[x] Jag älskar mörk choklad.[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.[x] Jag är bra på att minnas namn.[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.Usch den där listan bevisar vilken mes jag är. Snyft snyftMen det får väl folk stå ut med.Jag kom på värsta filosofiska saken för ett tag sedan när Johanna påstod att hon slösade bort sitt liv:"Livet är inte till för att samla på sig"Jag är så jävla smart!Det som menas med det där är att lycka inte går att mäta. Kanske blir man lyckligare av att göra ingenting. Kanske behöver man inte vara superlycklig hela tiden.Kanske mår man bättre av att gråta på riktigt än att skratta på låtsas.Jag mår bättre av att gråta på riktigt än att skratta på låtsas. Men att gråta på låtsas är också ganska bra. Om det inte var så svårt att göra det så skulle jag ägna mitt liv åt det.bulimina :Dbulimina vill ha en kram.Idag har jag ritat en skiss på en dustsucker. Den blev rosa.Jag har även gjort ett experiment och utvärderat det.Multo bene!Jag är väldigt avundsjuk av mig.Jag vet att tjejer är förtryckta och vackra. Svaga i sig själva och elaka mot varandra. Jag vet att tjejer har ont i hjärtat om de inte bryter sig ur.Men jag vet inte säkert.Jag tror inte jag kan bryta mig ur.och kanske är det lika bra som det är...bulimina e lite lessenoch mycket förvirradJag vet att det inte är vackert att levamen jag vill inte tro detkanske bara lägga sig ner och dösovasovasovaförlåtjag ska bara sova

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se